Pari

• Креатор на темата Креатор на темата Saritka
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam da prasam dali ima nekoj so dava pari na zaem za mesec dena?
Има, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми :)

Има, имаш милион финансиски друштва. Ако таму не ти даваат, со среќа нека му е на тој што ќе се нафати да ти позајми :)
Ne zboruvaj koga ne znaes so e rab imam otpisan kredit zatoa ne mozam da zemam
Автоматски споено мислење:

Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?

Ne pobarav mislenje od kade i so tuku ako ima nekoj da me kontaktira.A ti zadrzi si go mislenjeto za sebe ok?
А да прашаш на ФБ со име и слика, место анонимно на форум кај што не му е местото?

Мислам и онака имаме доволно психопати скриени зад тастатури, не дека многу ќе смени и некој што бара позајмица..
Туку шансата некој озбилно да те контактира е еднакво на 0!

И трето, не можеш на јавен форум да бараш некој да си го задржува мислењето оти не ти се свиѓа тебе.. :tapp:

Судеjќи по твоjот глуп коментар и став, се гледа причината зошто бараш пари на заем. :)

Back
На врв Bottom