Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
s8nig.jpg
m-darkbhb-42-1_resize_resize.jpg
adidas_team_force.jpg
nd.3098.jpg
sarantis_str8.jpg

Моите миленичиња моментално :)

Zaclenete se na

http://www.perfumeemporium.com/beautybucks/register.cfm?referrernum=212662

i odma dobivate 10 dolari, a so sekoj so ke zaclenvate i sekoj pod nego i taka natamu dobivate beauty bucks so sho gi kovertirate vo dolari. Inaku stranata e za mirisi-originali(maski i zenski), inaku jas imam poracano od niv i mn e faca, dostava do makedonija do 3 mirisi e 15 dolari

eve kako odi postapkata

Examples of Total Rebates You Could Earn in One Year* No. of direct referrals you make 20 50 100 If each referral spends $50 per month and refers 5 people who also spend $50/mo: $420 $1050 $2100 If each referral spends $100 per month and refers 5 people who also spend $100/mo: $840 $2100 $4200
isto mozite i biznis da si naprajte primer gi poracvate mirisite i odite v parfimerija i za iljadarka poeftino mu gi davate i odma vi gi zemat so napraj eden moj drugar(pr. 3 mirisi po 3000 da prodajte 10000 ete gi v dzeb)

http://www.perfumeemporium.com/beautybucks/register.cfm?referrernum=212662

hugo-boss-hugo-mens-edt-spray-100ml.jpg

Од денес сум подновен со Хуго Бос и плус гел за туширање :)

Веројатно прашуваш нели? :)
Не да е убав....одличен е ,прекрасен :) Му купив на дечкото таков,не зажалив,есенции кои не се својствени за машки мирис,бидејќи нели,сите машки мириси помалку или повеќе си наликуваат еден на друг,истот груб и јак впечаток.
Ова веќе е малку поразлично :)

44444.jpg

dancing lady - ама некако не трае а е толку сладок. ох! лето, плажа, љубов :wub:

l_p1004829662.jpg
CHANEL.
Е,нееееее:icon_coolГо обожавам!

уште да можевме да мирисаме преку екран :pipi:

Не претпочитам парфеми од авон/орифлејм ама Дивајн парфемот навистина ме освои, цената е пристапна а мирисот прекрасен
А овој парфем дефинитивно мора да го пробате зашто ја останав без текст и до ден денеска редовно го користам цената му е околу 1500ден ама навистина се исплати
07318699906.jpg

ricci.jpg

Ricci Ricci
By Nina Ricci

Патем, да не го има Heat, најновиот парфем на Бијонси во Македонијава, иако не верувам, да си прашам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom