Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Eclat - oriflame (за слика , не знам да наместам :kesa:)

In Tune - Oriflame
Toaletna-voda-In-Tune.jpg

moj omilen parfem Naomi Campbell- ama go potrosiv najubav e i malce skap. site drugi sto gi imam posle nedela 2 koristenje mi se zdosaduvaat

72gzsqp.jpg

Гребни за да го помирисаш :) инаку, презадоволен сум од парфемов, топ е.

Есте лаудер !! само овој го користам така коа ми е за нешто посебно пошто е многу јак .. инаку многу си го сакам red dragon :vozbud:

Користам од најскапите, не знам точно како се вика, ама знам дека е најскап на цел свет.:uvo:

product_thumb.php

Тие срценцата на него отидоа како подароци на драги луѓе и љубители на парфемот...Многу го сакам,страшно добар парфем за зимно време.
P1151042.jpg

И мојот незаменлив кој по долго време одмор повторно се дружиме,едноставно е ко создаден за мојот карактер...

Јахууу најдов прекрасен парфем во кој ќе почнам да се бањам. Уствари ми го најдоа, цимерката моја. Габриела Сабатини, најубавиот парфем, барем мене најубаво ми прилега.

Имам повеќе парфеми ама овие 2 ми се најдраги. Едниот е Joop Nightflight (веќе мислам дека не се прозиведува, последна серија беше пред една година кога го купив) и Tom Prune - Lavander Musk (Порано ги имаше во веро ама веќе не можам да го најдам :toe: )
Parfemi1.jpg

Parfemi1.jpg

~*~

До пред некој месец користев константно Divne.Но потоа се префрлив на Emporio-Armani, а сега моментално го користам Expose desire на Кристина Агилера и сум апсолутно заљубена ...
Го изоставаме фактот дека во меѓувреме си купував и машки парфеми зошто ми се просто преубави, веќе имам колекција.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom