- Член од
- 12 октомври 2007
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
хмм финтава е демек пари имам?Користам од најскапите, не знам точно како се вика, ама знам дека е најскап на цел свет.:uvo:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хмм финтава е демек пари имам?Користам од најскапите, не знам точно како се вика, ама знам дека е најскап на цел свет.:uvo:
хмм финтава е демек пари имам?![]()
хмм слабо глеамНе гледаш шо имам клаено на крајот? Дека е ироничен постот?
Финтата е демек сите користат најскапи парфеми..
Јас искрено знајш шо користам?
Бон малиција, за малите госпоѓици, од 150 денари.
Или некогаш наливен од 50 денари.
Не користам Наоми Кембел.
Така е Тамарче,се сложвам.Демек сите до еден користат парфеми од по мин 3000 денари?Мислам да не претерваме,бидете малку искрени.Не гледаш шо имам клаено на крајот? Дека е ироничен постот?
Финтата е демек сите користат најскапи парфеми..
Јас искрено знајш шо користам?
Бон малиција, за малите госпоѓици, од 150 денари.
Или некогаш наливен од 50 денари.
Не користам Наоми Кембел.
Несакам да се расправам.. Ама како што се изјасни така и беше сватена нормално.. За телепатија неаме сите родена способност ти текнува?
Ако ти ги мериш парите по парфемот според тоа што ми го пиша во репутација.. Ја повеќе го мерам вкусот знаеш.. За нешто што знаеш дека вреди ќе се плати и име ако треба.
Нејќам да забегувам од темата али ипак.. Чил Аут.. И без сарказам и иронија молам.. Петок сум Битола.. Ако сакаш 50 денари за парфем од Супер Марио пиши слободно :smir:
Ова е веќе друга тема,ама парфемот не е баш одлика на вкусот.Ти можиш да одбериш кој мирис го сакаш,ама ако немаш пари да го купиш нема да го користиш тој,туку некој поефтин.Така да,сигурно дека зависи и од парите.Ама за ова има друга тема.Златна ти почна, не продолжувам кулирај.. И да не би ми пречел превоз до Битола.. Добро ќе ми дојде.. :smir:
А иначе колку што ја сфаќам твои толку и ти мои.. Не е битно..
Се изјасни кој парфем си го користам.. Кензо беше спомнат погоре.. Добро парфмече ама ми се одмили некако зашо многу долго го користев..
Кажав еднаш и ќе повторам.. Парфемот не е одлик на џебот туку на вкусот..