Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Najvise koristam Glacier a mi se svigaat i Str8,Davidoff i Kelvin Clayn

omilen maski parfem mi e onoj na Antonio Banderas:DIABLO....auuu luge zakon e ziti se..go obozavam!
isto nemozam da se odviknam od D&G Lightblue..neznam nekako mi e vlezen pod koza i moram da go koristam ovoj parfem(samo onoj vistinskiot,a ne nalivni ili sl imitacii)
Iskreno,mnogu mi se sviga i Divine parfemot od Oriflame...

paaa neznam dali go imam spomnato ali eve sega kazuvam deka mnogu mi se svgija jette joop...mn ubav parfem mislam deka poleka mi stanuva vtor omilen posle aramani white :)

Denes go dobif noviot GUESS i eptem e najs:) Taman za proletaa

04030922706.jpg

J LO GLOW!!!!!!!!!!!!

`AnGe|4E` напиша:
Momentalno Hypnose od Lancome

Ова се поштова! Омилен ми е, не за друго зашо ми е подарок од една многу драга личност, ах спомени, ах Хипноуз,а се намирисам и хипнотизирана сум жими се:nesvest: Не ми е нов,ама не го менвам за нишо. ТО мило изглеа имаме сличен вкус, ај еве ти зеленко за постот

GLACIER....без конкуренција

Bandage ako e malku postar parfem ama mnogu mi se svigja ... go obozavam

АуРоРа напиша:
Ова се поштова! Омилен ми е, не за друго зашо ми е подарок од една многу драга личност, ах спомени, ах Хипноуз,а се намирисам и хипнотизирана сум жими се:nesvest: Не ми е нов,ама не го менвам за нишо. ТО мило изглеа имаме сличен вкус, ај еве ти зеленко за постот

Закон е Ланком во парфеми правење :) А за козметика па и да не зборуваме :pipi: Па сеа и заштитното лице им е...мх,мх,мх :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
А за Хипноуз ич да не зборуваме...но комент,закон е!!! :nesvest:

awe se sakaaaaaaaam .. samo ubafo da mirisa .. trosham kao da e voda.. haiahaiah..ne gi znam iminata od site sho gi sakam .. ali ef nekoj..

Armani..
DKNY
Evidence
Tommy Hillfiger Freedom
Calvin Klein ..

and so on ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom