Папагали (општи дискусии)

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Da go stavam So papagalite vo kafez?

Sent from my 6050Y using Tapatalk

Не остај го само, папагаливе можат да му се пуштат да го тепаат... Сабајле чим станиш одма ослободи го

Не остај го само, папагаливе можат да му се пуштат да го тепаат... Сабајле чим станиш одма ослободи го
да, така е најдобро. јас сум ставил врапче во кафез со тигрица, и папагалот лом го направи врапчето(кога бев мал)

На моменти многу ми фали малово. Татко ми го игра многу, па последниот пат кога си бев дома увидов дека јас скоро и да не сум му најдобро другарче више. :( Али тоа е, подобро е да има секогаш некој со него отколку да биде само по пола ден и повеќе.

CAM03783.jpg

Да, така треба папагали да се чуваат..како деца. истото е и исто се однесуваат(имам и дете и папагал:ROFLMAO:) Бараат многу пажња, а ако не им ја дадеш прават проблеми. Ако ги размазиш, нема враќање назад.

Да, така треба папагали да се чуваат..како деца. истото е и исто се однесуваат(имам и дете и папагал:ROFLMAO:) Бараат многу пажња, а ако не им ја дадеш прават проблеми. Ако ги размазиш, нема враќање назад.
Имам живци фала богу :D

Дечки извинете, беше баш итно па пуштив на сите страни глас. Фала ви многу, папагалчињата се веќе вдомени. Другарка ми си остана со скршено срценце :(

Дечки извинете, беше баш итно па пуштив на сите страни глас. Фала ви многу, папагалчињата се веќе вдомени. Другарка ми си остана со скршено срценце :(
Штета..а баш ги сакав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom