Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаме друштво на терасатаПрегледај го приврзокот 153348[DOUBLEPOST=1470057714][/DOUBLEPOST]Еве ги и зебичките Прегледај го приврзокот 153368
Првите се од див гулаб..сега се веќе 2Не те сватив најдобро-од то се овие јајцава?
Важи уште за трампа !?Денес пак мојот папагал се спаси од правење на чорба од него......обожава на полиците да ги префаќа и турка украсите, а дене ми го истурка и го скрши најновиот украс од Грција(мала керамичка анфора)
Ги обара со клунот и ги турка со нозете како да игра фудбал. Све повеќе и повеќе збеснува и излегува од контрола. Не се трпи веќе![]()
Важи уште за трампа !?
Абе мојов никако не сака да се научи да бања.Бега дури и од спреј шишето со кое почнав на почеток.Ај пробав тањирче со вода ,НЕ и НЕ. Дај ако не,важи трампата,глеам твојот е баш ко мене,директорЈаде,крши,газда у куќа
![]()
Дечки, дали можам да ја испрашам тигрицата со прашок инсектицид Neo Pirox? Го земав уште пред некое време, ама се плашам да го испрашам, да не умре? Пошто он си се чепка и чисти. Иначе го земав од пет шоп.
Ама многу му паѓаат и пердувите. Има изгледа некои ситни бубачиња што му ги јадат пердувите, што знам.Не се заебавај со инсектициди, пестициди и што ти ја знам, нека ти стои така папагалот.... нормално е за птиците да се чепкаат и да се чистат, тоа го прават барем 5-6 пати во денот
Мои пријатели го испрскаа папагалот(тиргица) со спреј за комарци(наводно фатил вошки) и нормално папагалот им умреДечки, дали можам да ја испрашам тигрицата со прашок инсектицид Neo Pirox? Го земав уште пред некое време, ама се плашам да го испрашам, да не умре? Пошто он си се чепка и чисти. Иначе го земав од пет шоп.