K
Kiko
Гостин
Da go stavam So papagalite vo kafez?
Sent from my 6050Y using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da go stavam So papagalite vo kafez?
да, така е најдобро. јас сум ставил врапче во кафез со тигрица, и папагалот лом го направи врапчето(кога бев мал)Не остај го само, папагаливе можат да му се пуштат да го тепаат... Сабајле чим станиш одма ослободи го
јас..одма ги земамДечки, другарка ми поклонува две нимфи. Дали има некој заинтересиран?
Dali e vo moznost za edna,ima li zenka,imam masko so cuvam mlado i bi bilo idealno za parДечки, другарка ми поклонува две нимфи. Дали има некој заинтересиран?
Ako papagalite bile zaedno, ne e poželno da se razdvojuvaat...mnogu će patat eden za drug. A ima šansa i nekoj od niv da umri od tagaDali e vo moznost za edna,ima li zenka,imam masko so cuvam mlado i bi bilo idealno za par![]()
Jas ke gi cuvam kako deca moi..kako so gi chuvam i drugite moi nindziAko papagalite bile zaedno, ne e poželno da se razdvojuvaat...mnogu će patat eden za drug. A ima šansa i nekoj od niv da umri od taga
Имам живци фала богуДа, така треба папагали да се чуваат..како деца. истото е и исто се однесуваат(имам и дете и папагал) Бараат многу пажња, а ако не им ја дадеш прават проблеми. Ако ги размазиш, нема враќање назад.
Штета..а баш ги сакавДечки извинете, беше баш итно па пуштив на сите страни глас. Фала ви многу, папагалчињата се веќе вдомени. Другарка ми си остана со скршено срценце![]()
И спомнав ако случајно нешто има проблеми дека има и други луѓе што со задоволство би ги вдомиле. ФалаШтета..а баш ги сакав