Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера Пики го имаше првото возење со кола и го однесов на гости кај женскаАма будалово се исплаши. Таа му се бута, овој бега. И денес ми беше лут
Не ми свиркаше и сакаше да ме гриза ама еве го сеа пак си е на старо
![]()
Машкиве се потупи некако! Ко и во секој род!Вчера Пики го имаше првото возење со кола и го однесов на гости кај женскаАма будалово се исплаши. Таа му се бута, овој бега. И денес ми беше лут
Не ми свиркаше и сакаше да ме гриза ама еве го сеа пак си е на старо
![]()
МојовГи туширав со прскалка. Лути ми се! Не ме бацуваат повеќеНеќат вода изгледа! Смрдени пилиња ќе имам.
Golem Aleksandar, najmalku 3 godina star(oformen e crniot prsten celosno), stvarno ubavec slikava posle mitarenje e sigurno so novi perduvi. za cenata mozebi i ne e emnogu za vakov lepotan.Многу убав Александар(мислам дека е од поголемите) во продавница за миленичина во Прилеп. Цело време вратничето му стои отворено, а излегува само ако му подадеш рака и ги изнесиш надвор. Многу е тром и голем. Вака го сликав на рамото на моето дете(нормално ја кропнав сликата). И во живо изгледа како да е вештачки, т.е. кукла. Многу живи бои има.
Ако некого го интересира, цената е 25 000 денари
![]()