Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама будалово се исплаши. Таа му се бута, овој бега. И денес ми беше лут 

Не ми свиркаше и сакаше да ме гриза ама еве го сеа пак си е на старо 
Вчера Пики го имаше првото возење со кола и го однесов на гости кај женскаАма будалово се исплаши. Таа му се бута, овој бега. И денес ми беше лут
![]()

Машкиве се потупи некако! Ко и во секој род!Вчера Пики го имаше првото возење со кола и го однесов на гости кај женскаАма будалово се исплаши. Таа му се бута, овој бега. И денес ми беше лут
![]()

Неќат вода изгледа! Смрдени пилиња ќе имам.МојовГи туширав со прскалка. Лути ми се! Не ме бацуваат повеќеНеќат вода изгледа! Смрдени пилиња ќе имам.
корне,опашката зелена боја му стана што сере постојано,кафезот секој ден го празнам и чистам, но
смрде(Сем се вика
).Див е уште бега од мене и ќе мора да го истрпам некое време да се припитоми и зачисти,грижа ми е опашот позади,зелени му се пердувите,не сакам со сила да го чистам,сакам самиот да си се избанка и да го подзабришам.Golem Aleksandar, najmalku 3 godina star(oformen e crniot prsten celosno), stvarno ubavec slikava posle mitarenje e sigurno so novi perduvi. za cenata mozebi i ne e emnogu za vakov lepotan.Многу убав Александар(мислам дека е од поголемите) во продавница за миленичина во Прилеп. Цело време вратничето му стои отворено, а излегува само ако му подадеш рака и ги изнесиш надвор. Многу е тром и голем. Вака го сликав на рамото на моето дете(нормално ја кропнав сликата). И во живо изгледа како да е вештачки, т.е. кукла. Многу живи бои има.
Ако некого го интересира, цената е 25 000 денари
![]()