Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги пуштате папагалите малце на слобода да летаат низ станот?Мојот додека беше жив од 6 сабајле па се до вечер негде 11 часот беше пуштен... само за јадење и спиење влагаше во кафезот
Уште е мало, ама најверојатно е женско. Исто е ко моетоЗдраво поздрав до сите членови,нов сум на форумов по ми треба мала помош од поискусните
на керка ми поклон и донесоа тигрица ни кажаа дека е околу 6 месеци стара меѓутоа полот не го знаеме ако може да ни го казете поздравПрегледај го приврзокот 131968
Кога е младо пилето, бојата е таква, светло лиљакова, и не може да се познае уште полот, ама не ми се верува дека ова би сменило накај темно плава, плус и моето беше идентично вакво ко беше мало, затоа типувам на женско. Почекајте уште некој месец, ќе си кажи само.фала на брзиот одговор,го исчитав целиот форум,али бојата кај ноздрите многу ме бунеше,
фала на одговорот
ке причекаме,ке видиме кој пол е па ке купиме другар понатакаКога е младо пилето, бојата е таква, светло лиљакова, и не може да се познае уште полот, ама не ми се верува дека ова би сменило накај темно плава, плус и моето беше идентично вакво ко беше мало, затоа типувам на женско. Почекајте уште некој месец, ќе си кажи само.![]()
Здраво поздрав до сите членови,нов сум на форумов по ми треба мала помош од поискусните
на керка ми поклон и донесоа тигрица ни кажаа дека е околу 6 месеци стара меѓутоа полот не го знаеме ако може да ни го казете поздравПрегледај го приврзокот 131968
малце е 2 месеци ,околу 4-5 би рекол дека имаЈас мислам дека ова има околу 2 месеци преку сила, за околу 2 месеци ќе дознаете дали е машко или женско![]()