- Член од
- 20 октомври 2013
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 25
Да се пофалам
денес почна женката да влева во куќарката и некако се поблиски со мажјакот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.tigrica10000.bloger.index.hr/post/pripitomljavanje/972500.aspx -на српски е страницава... прочитај..се надевам дека ти помогнав![]()
тигрицата ти е бебе уствари ... него ме интересира каде може да се најде асално легло на нимфи во скопјево, конкретно ме интересираат еднобојни цели сиви или бели без портокалови образи ?
И нека не ти биде пуштено по цел ден барем сега додека не го припитомиш....доволно е дневно 1 саат да биде пуштено пилетоСе недевам дека ќе успеам барем малце да се припитоми , барем да не се плаши од мене , а инаку папагалот мој не јади јаболко ќе проба со нешто друго .. фала за помошта па ќе ве избестам за 1 месец што сум направил .. пак фала и поздрав![]()
Имам тигрица и на пердувите на стомакот има некои белки. Дали самиот папагал ке си ги исчисти или?
denes mi umre ednata tigricaja hranev so jajca marula spanak i proso,ne bese na promaja stara 11 meseci i cistev redovno imase voda
da ne znae nekoj sto bi bila pricinata za nejzinata smrt
denes mi umre ednata tigricaja hranev so jajca marula spanak i proso,ne bese na promaja stara 11 meseci i cistev redovno imase voda
da ne znae nekoj sto bi bila pricinata za nejzinata smrt[DOUBLEPOST=1398430582]
Scire fala od sea vise marula i spanak nikakoЕте ти го одговорот... пишав пред некое време, дека мојот папагал за малце ќе ми умреше одкако проба спанаќ... почнуваат тогаш да серат темнозелено гомно, и очигледно ги фаќа стомакот. Ама ај ова ти е памет за другпат, сепак жал ми е за тигрицата...