Biljbilj08
1987
ај баш после ке прашам и ке ти кажам дали има младиБи сакал некој доверлив,кој било кој го знае да каже дали е фер продавач или што било,туку дај прашај ти и кажи ми.Битно младо пилило да се,по можност од оваа година![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај баш после ке прашам и ке ти кажам дали има младиБи сакал некој доверлив,кој било кој го знае да каже дали е фер продавач или што било,туку дај прашај ти и кажи ми.Битно младо пилило да се,по можност од оваа година![]()
Добро дали знаете некој да продава млади розели,ама за по евтина цена докај 2000 денари оти ми треба за поклон за женска ми а и јас би сакал,многу и се бендиса тој во пет шопот 3000 денари само беше на приватно би требало да е поевтино и да не знае некој по колку живеат време?? за било какви информации,пишете ми во ЛП или пак овде...
птицата изгледа вака:
Прегледај го приврзокот 44401
Хаха, не закржлавел. Се митари.Абе луѓе, папагалот не го имав пуштено 4-5 дена од кафез и ми закржлавел. Не може да лета... чаре?
Абе тој пуштен е нон стоп, ама сега не можев да го пуштам имав гости. И овие два дена го тренирам пак да летат ама немат кондиција некако, место на дисциплина летање се префрлил на дисциплина трчање.Хаха, не закржлавел. Се митари.изглеа.
И пуштај ги почесто, малце е еднаш во 5 дена.![]()
имам еден проблем ако може некој да ми каже некое решениа, во последно време посебно оваа недела на папагалчето што го имам Тигрица почнаа нешто перуви да му паѓаат, а во храната му ставам и витамини ама не знам што е работата. ако некој знае нешто или бил во таква ситуација да ми каже што да направам.јас го имам веќе 4 месеци а кога го купив ми кажаа дека е старо 3 месеци значи има 7 месеци до сега, ама за да му пагат пердувчиња ми изглеада рано пошто е младо.
Сакам да купам папагал тигрица да прашам колку пари се заедно со кафез одприлика.
Најнормално без гајлеимам еден проблем ако може некој да ми каже некое решениа, во последно време посебно оваа недела на папагалчето што го имам Тигрица почнаа нешто перуви да му паѓаат, а во храната му ставам и витамини ама не знам што е работата. ако некој знае нешто или бил во таква ситуација да ми каже што да направам.јас го имам веќе 4 месеци а кога го купив ми кажаа дека е старо 3 месеци значи има 7 месеци до сега, ама за да му пагат пердувчиња ми изглеада рано пошто е младо.
Најнормално без гајле... имам папагал веќе 7 години и секоја година посебно летниот период од корен му се менуваат пердувите .
Најнормално без гајле... имам папагал веќе 7 години и секоја година посебно летниот период од корен му се менуваат пердувите .
ама и тие ли ги менува поголемите пердуви што се, тие на крилјата ?
--- надополнето: 18 јуни 2012 во 12:05 ---
ама и тие ли ги менува поголемите пердуви што се, тие на крилјата ?
Сите ги менува од глава па се до опашот. Остај го ќе се митари уште некоја недела ќе помине, ставај му витамини во храната и менувај ја водата барем 2 пати на ден, лето е затоа![]()
Да,млади сеKakvi se ovie.Koga gi kupiv mi rekoa ne se znae uste se mladi.