Пансексуалност

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
750
Пред малку на еден форум го сретнав зборот "пансексуалец"..
Барав на нет да видам што е тоа, но не најдов ништо конкретно. :cautious:

Знае некој?

Тоа ти е се пали на се мажи жени деца кучиња мостови авиони емоции на дожд сонце еднорози....

Дафук ?
Шо нема да измислат .
Малце ми е глупо, постојат многу категории на луѓе :eek: .

Мозокот им го земаа со измислување нови зборови, па ако не го знаеш, као џабе дечко ти не си доволно образован..
ц ц ц, и се поболно време доаѓа, сега ако не сакаш двајца мажи што се шибаат од позади да имаат деца, некако не си „европски„ настроен..па измислија 15 збора XXX-сексуалци и народов цел ден тоа зборува, а се осеќа ко да дискутира кванта механика.. ало дечки, се знае што е природа и крај, да, да, ТОЛКУ е едноставно, другово е болно па се обидува да заради што повеќе преку „не биди не-европеец„, „не биди хомофоб„.. лудо време доаѓа.

Баба да беше жива ќе кажеше дека доаѓа второто пришествие.

Значи, колку што јас сум запознаен постојат четири основни видови на сексуална ориентација - асексуалност, бисексуалност, хетеросексуалност и хомосексуалност. Сите останати (пансексуалност, полисексуалност, хетерофлексибилност и сл.) се вештачки категории, изведени од бисексуалноста. Сите се многу слични со бисексуалноста, со мали разлики кои се едвај забележливи и можат да ги знаат оние кои се декларираат себеси како пансексуалци, полисексуалци итн. Мислам дека нема поента да се дискутира за секоја категорија посебно. Факт е дека сите сме сексуалци. Deal with it.

Едно време мислев дека е сексуална ориентација спрема тенџериња. Dat pan!

Тоа ти е ебачка машина. Ебе што стигне, не гледа нишо пред себе
- нам во овој историски момент ни требат илјадници вакви машини,
да ги распоредиме на сите четири страни-граници на државава
и да ги едновремено и засекогаш пуштиме во поход наречен;
ДОСТА ЈА ЕБЕ..Е МАКЕДОНИЈА .:pos:

Би ебел све, чак и женско.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom