Lugje EDVAJ go chekam TAXIRAT. HLADNO PIVO! E toa kje bide neshto JAKO! Nikad ne sum im bil na svirka. Uf kje bide jako!
Inache sto se odnesue do mkd punk scenata (bar jas kako ja dozivuvam) e podzastanata. ne bev da gi chujam fluks poso imam ispiti, ali mnogu bendovi napravija sto napravija i tolku zamrea. Primer Two Sides, spored mene odlichen punk sostav, za Loshi Deca nejkam da cujam vekje

. Malce ako otideme na SKA i Superhiks isto stojat vo mesto. Fluks izdadoa togas edno CD so 23-24 pesni, ali od togas neznam dali izdale. Ne se trudam da ja sledam mnogu mnogu. Edino bravo za Denny Te Chuva, eve izdale novo CD, kaj i da e promocija kje imaat. Drugite bendovi kako Noviot Pochetok itn ne mi fakjaat bash uvo poradi mnogu prichini...
Sea za sea probuvam da fatam shto e mozno povekje koncerti.. Zal mi e sto ne bev sofija na NOFX i IGNITE, ali zatoa dodeka bev na odmor fativ eden malku porazlicen bend FUNERAL FOR A FRIEND, bashka se upoznav so tipcite ispadnaa zakon momci. Odlichna atmosfera beshe, davaa avtogrami na site, se slikaa odlichno. Planiram letoto da letnam do negde samo za
Rise Against. Omilen bend mi se....go pronajdov bendot na zivotot pred 4 godini i do den denes sekoj den go pominuvam so niv. Taka da, mora da se ide na koncert nivni negde germanija, italija, osobeno shto zborat deka vo zivo epten rokale!