Панкот не е мртов

Незнам дали сте запознаени,ама тетоважата што му е на Тони на грб,ја има направено само поради улогата во филмот.Инаку филмчето мене ми е баш ок.
Не знам кој те лажел, ама тетоважава му е од поодамна.

Не ме лажел никој,така имам од некаде прочитано,слушнато,па и мислам дека и самиот има така кажано.Но можеби и грешам,па и ти да си во право.

Тоа поодамна колку би требало да биде? Пошо и филмот не е баш тазе (including post production)...

Туку, коментарите дека не сте барале нешто во филмот и сте го гледале опуштено...

Добро, во документарен филм за белите мечки, да нема мечки, ами да има мајмуни кои ќе јадат банани цел филм, а тоа ќе ви се допаѓа, филмот ќе биде ОК како документерец за белите мечки?

Кога излезе Сенки (веројатно исфрустриран затоа што не бил земен во филмот) Тони нон-стоп јадеше лајна за Милчо Манчевски. Се сеќавам многу добро, имаше изјавено дека Пред дождот бил филм во кој Македонците и Албанците биле прикажани како две племиња кои се тепаат по планините. Вчера го гледам филмов и си се смеам. Многу ми е мило што Тони му ја поправи грешката на Милчо и се појави во филм каде тие племињата се тепаат и во урбаните средини. :pos: Единствено ми е жал што Милчо е на друго ниво во однос на Тони и нема да му ја извади низ нос таа изјава.

Филмот баш и не ми се допадна многу, особено крајот. Има добри фори, ама во глобала слабо, џабе што цел филм ја малтретираа жабата. Да не беше македонски филм немаше да го догледам. Многу дупки во приказната...
Иако не му сум голм фан на Тони мислам дека беше добар (макар што и ликот му беше онаков каков што е Тони и на ТВ) а и Камка имаше добри моменти, другите онака ОК.
Мислам дека подобро ќе им беше да имаа повеќе сцени од патувањето накај Босна него тоа глупите тепачки на крајот.

Тоа поодамна колку би требало да биде? Пошо и филмот не е баш тазе (including post production)...

Туку, коментарите дека не сте барале нешто во филмот и сте го гледале опуштено...

Добро, во документарен филм за белите мечки, да нема мечки, ами да има мајмуни кои ќе јадат банани цел филм, а тоа ќе ви се допаѓа, филмот ќе биде ОК како документерец за белите мечки?

Мислам дека тетоважата ја стави негде околу конфликтот во 2001, мислам дека и самиот тогаш беше нешто као доброволец/резервист (дали во Тигрите дали на друго место)

Македонски филм без ниедна гола секс сцена не е македонски филм. :)

Не е инаку лош филмот, не е по мој вкус, но му посакувам што поголем меѓународен успех. :)

Што се однесува до тетоважата на Тони на грбот, лажна е. Во повеќе интервјуа го напомена тоа... :)

Искрено мислам дека за успехот на филмот големо влијание има насловот Punk's Not Dead зашто е светски позната фраза

Македонски филм без ниедна гола секс сцена не е македонски филм. :)

Не е инаку лош филмот, не е по мој вкус, но му посакувам што поголем меѓународен успех. :)

Што се однесува до тетоважата на Тони на грбот, лажна е. Во повеќе интервјуа го напомена тоа... :)
Како бе лажна?
Сеа на Трето полувреме му ја видов.

Како бе лажна?
Сеа на Трето полувреме му ја видов.

Знам дека рече дека за потребите на филмот била направена, но дека желба му било одамна да има таква тетоважа, па може после и си направил една, којзнае...

Срање во боја јас како хипик се сложив со другар ми панкерот :icon_lol:, го знаете тој со крвавите песничина :icon_lol:, слабо ми активен на форумов.

Кој го нема гледано еве му линк за да го гледа.

И овој е за некаква номинација за нешто? Бљак.
Па ако Јас сум од Титов Велес беше овој е бар 10 калси над тој мене ми се допадна не дека е нешто специјално ко што беше Балканкан ама бар малку смена од оние тапења на Милчо и Теона

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom