Ако се носиме според твоево видување, значи овие што планираат терористички напади и слични други игри за уништување на огромен број луѓе се исто многу паметни тука и Хитлер може да влезе како мегаум?.. мене не ми е репер на некој со памет да лаже да си игра со кој ќе стаса дека е паметен, бидејќи ја гледа само едната страна и кога тогаш, сите тие негови лаги знаеш како има да излезат на виделина и има или да го треснат од земја или скроз ќе го заслепат.
--- надополнето: 30 март 2012 во 11:30 ---
Вака сега и ја не го оправдувам Хитлер кога веке го спомна а и многумина, мабетот ми беше друго за да успееш у живот мора некако да се снајдеш нели епа тогаш за жал или вистина мора и да се биде паметен , понекогаш и самите лажеме ,оти ако не го правиме тоа некој друг ке не суреди,таков е животот .И во таа борба што мислиш како ке успееш
Абе Џизас, јас знаеш колку такви паметни познавам, кој сега никој нејќе нит да ги погледне, ради тоа што глумеле јебо факич? Арно ама од една на друга или од еден на друг се дознава, ќе го насамари некој сличен паметен ко него е тогаш има да незнае нит на газот да си седне траст ми.