Паметна и убава...

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
можете да најдете убава и скроз одлична

ама убава и паметна...нема

_ZlObNiCa напиша:
Pa taka de, oksimoron ubava i pametna zena, barem na forumov mozam edno minimum 5 da nabrojam:)
Ama ne e toa problemot:icon_lol: . Zborot mi bese dur ne vidam ne veruvam.
I Marta neka ne se luti tolku....za nejze skoro sum siguren a za drugite treba da vidam za da kazam. :star:

Jakov напиша:
Ama ne e toa problemot:icon_lol: . Zborot mi bese dur ne vidam ne veruvam.
I Marta neka ne se luti tolku....za nejze skoro sum siguren a za drugite treba da vidam za da kazam. :star:

Од кај си па ти толку сигурен коа ни мене не си ме видел? :icon_lol: Или имаш шесто чуло за жени кога се работи?

Ете ме :icon_lol: Кој ме бараше? :icon_lol:
Ем паметна, ем убава мх мх мх
Само нека речи некој дека не сум во право :baeh: :baeh: :baeh:

Злочке, а ти па за фрлање да не си?? па на форумов и сама кажа дека може најмалку 20 такви да се одвојат .. Од тие што ги знам лично ете ке ги одвојам Форчн, Дивнето, Злочка, Нинџа, Ацева, хммммм ете се блокирав .. нека ми простат другите што не ги набројав но 110% тврдам дека ги има многу повеќе од тоа што мислам ... :kafe:
Така да, мажи ке ви кажам едно .. во заблуда живеете дека нема такви жени. :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :je:

Ете, си отворија тема, си се исфалија, пу пу пу, да ве серат кокошките, личните тие умници :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Паметни сме убави, слатки ко бомбони, по нас машките лудуваат ко кученца се они :baeh: :baeh: :baeh: :baeh:

Abe se otvori edna tema za ubavi i pametni zeni, i od sto ne sfakaat seriozno odma temava u seir zavrsi, ako ako:)

Garfield напиша:
Паметна и убава женка...хммм...научна фантазија!

potpuno se slagam so ova mislenje.i jas bi go napisal istoto:star: :pehar: :star:

Како да не научна фантазија.. баш има мал милион паметни и убави жени. :kafe:

The`bItCh напиша:
Како да не научна фантазија.. баш има мал милион паметни и убави жени. :kafe:
Moram da se soglasam ovoj pat. Mislam deka go pogodivte terminot.:kez:

Нема две убавини на едно место не туку се расфрлајте со фалење ... или сте тоа или тоа ... двете неможе! Така да ... немам што да дефинирам:kez:

Gospod ili Prirodata kako sakate koga go sozdavale Svetot za sekoe nesto sozdale po dve sprotivni raboti.
Voda i kopno, den i nok, ladno i toplo, elektron i proton itn itn.
Taka se sozdadeni i zenata i mazot. Sprotivni polovi.
Taka i kaj zenata se sozdadeni ubavinata i pametta.

Nov zbor za deneska "sprotivni"

:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Паметна и убава?!
Ондак сигурно има нешто друго што не чини кај тие жени, можда имаат хмммм чудни хигиенски навики (киснење у салони за лепота), мужомрсци се.... не ми паѓа у моментов што би можело да има уште...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom