Паладиум (Охрид), од добро диско до детска градинка

• Креатор на темата Креатор на темата korun
  • Време на започнување Време на започнување
Паладиум? БЉАК!

Паладиум ај нека е за деца, ако, имаш Спирит, имаш и други места. Ама паладиум она е нешо (три точки:)). Она е чист пример за то колку родителиве се грижат за детето:hehe:

Шо е она се испопијанале, па кршат (мислиш свадба е:nesvest:), пеат (србско, нормално :wink:), СПИЈАТ (ова е најстрашно, легнале на сепарено, одма под звучникон, абе спијат гааааајле немееет, то повраќање под маси, надвор се лизгат абе ...

Ииииииии....

Не знам шо се деси ама Паладиум сега одет само DJ-он и некој фаци, шанкерине и НИКОЈ ДРУГ. Абе шо не се дешават од ко ке поминет нашкола советиве, градов е штама ееееееееејјјјјјјјјјј:toe:

Сега дечурланава можда "Спирит" ќе се префрлит. Вчера во 8 сатот видов 4то одделенци се журкаја. Ама можда имал некој роденден.

Да еј хахах секогаш ко ке сјодвам од нашкола глеам дечурлана собрана пред Спирит..........
Prediction: И на Спирит му се ближит крајот со нашиве дечиња.....:nenene:

Koлку години имаш Корун? Кај излегвиш?

Не знам кај излегвит, ама е втора година гимназија. :)

Ам Спирит пуштет само ак им изгледаш поголем, иначе толку мали нема да пуштеТ...:)

А има некој податок
зошто е затворен паладиум?

Бтњ и прва и втора година е мала возраст за такво диско. То е примарна работа да си се разграничит. А сега продолжете.

Да отворам тема X-Factor :D???
мала шала:vozbud:!!!!ај...:salut:

X-Factor.. Ги мамат децава.. Им викет да давет флаерчиња по градов и демек МЕНАЏЕРИ биле, па ќе имале бесплатна пијачка.. Глупости...

Да отворам тема X-Factor :D???
мала шала:vozbud:!!!!ај...:salut:
ете добро место за основци де...супер си напраеја во ФАКТОР забава за ептен малолетни во петок и сабота од 8 до 11....
туку,одам јас на работа(инаку во СПИРИТ работам) и ме застанвит еден чоек шо комотно може татко да ми биде и ме прашвит демек од кај се влегвит во икс фактор...и му кажав и тој пресреќен се упати кон таму:uvo: манијачка работа...леле...:tapp:

ете добро место за основци де...супер си напраеја во ФАКТОР забава за ептен малолетни во петок и сабота од 8 до 11....
туку,одам јас на работа(инаку во СПИРИТ работам) и ме застанвит еден чоек шо комотно може татко да ми биде и ме прашвит демек од кај се влегвит во икс фактор...и му кажав и тој пресреќен се упати кон таму:uvo: манијачка работа...леле...:tapp:

Moжда дошол детето да си го соберит:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom