Палачинки

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
ОБОЖАААВАААААММ!!! Премногу сакам палачинкии.. Различни ги јадам, ама најубави ми се со течно чоколадо и шлаг...ММмммм

pancake.jpg

јас ги обожавам со крем, банани, шлаг , чоколаден прелив и сецкани ореви или бадеми............мммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм...

Знам да ги правам! Знам! :vozbud:
(Жити тоа шо знам... :pos:)

Стриктно со чоколадо и/или крем, или евентуално џем, шипка или кајсија. Ништо, ништо друго.
Палачинка и банана ми е...:bilokojzbor7: Најлошата комбинација. Еднаш имам пробано и немам намера повеќе.

ммм ама сакам палачинки, најубаво ми се со еурокрем и банана, а и со еден мармалад од јагоди еден грчки, абе феноменални се. ај сега ќе покренам иницијатива дома да ми направат :vozbud:

ммммм..... прочитав за нив и сега ми се јадееееееее.... сакам со банана еурокрем шлак и чоколаден прелив.. ммммм....

На гладен стомак ја гледам темава.....проклет да е форумов,беља ќе ми напраи во овие доцни часови:pos2::pos2::pos2:

Леле сега ми се пријаде палачинки. Јас сакам палачинки со црн крем, банани, шлаг и течно чоколадо.Или пак исто така може со крем и мармалад од јагоди во комбинација.

Јас ги сакам со црн крем и банани.. секако дека може и шлаг :pipi:

Инаку бабами прави едни палачинки со лук и сиренце.. уххх колку се добри.. можеби сите ќе речете ЛУК ?!?!?! :vozbud: И јас така мислев ама се ТОП. Она ги вика питулици (не сум 100% сигурен) и се одлични. Знам дека ги реди една над друга и измеѓу секоја става мааалце лукче, сиренце и зејтинче. ГИ остава некој саат да поседат така и после може да се сечат со нож како пита или пак да се виткаат нормално како палачинки.

Do sea praev palacinki, soleni so krem sir i shunka, i 2tipa blagi so nutela i banana, a drugite so shlag i jagodi mh mh mh, se prejadooov i kaj i da e ke puknam:)

Имам а ме мрзи да направам...море отидов ја да лапнам една :)

Ауууууу ми се јадееее...

Јас најмногу сакам со крем,шеќер,кашкавал,и најчесто експериментирам,ставам разни глупости :jadenje:

Uuuuuffffffff palacinki so banana cokoladen preliv i eurokrem mi se omileni ama mozi i so jagotcina

Ретко јадам палачинки, ама кога јадам, обично си правам дома и си ги мачкам или со еурокрем, или со мармалад. :toe:

П.С. Ако немате пробано палачинки во Рамстор, морате да пробате, закон се, нема што нема во нив, ама јас се прејадувам од 3-4 залчиња. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom