Палачинки

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
леле ми се пријаде,кај спомнавте палачинки....

Убаво што ја видов темава, утре кој е ЗА-повелете на палачинки. Дефинитивно после тоа што го прочитав не можам да одолеам и утре денот да помине без палачинки.

Мммммм .... Темава ме потсети на палачинките што ги јадев во Грција. Беа ПРЕВКУСНИ , со бело чоколадо и дробени бадеми..... Мммммм , би можела да живеам од нив.

Дечко ми прави најубави палачинки на свет. Ги обожавам!

Jas praam NAJtop palacinki:) ama ne kazuvam recept, ako sakate kje vi napraam :smir: inace gi sakam so krem, banana, slag i rendana plazma :vozbud: :vozbud: :vozbud:

зашто бе вака ми правите со темава бе....сеа во моментив можам докторат да спремам на тема Палачинки:vozbud:......едноставно, со солзи во очите, можам да кажам дека обожавам и дека ми се јаде во моментов,многу, а нема.................:toe:

Коа не дојде кај братучедка ми коа те викав, така ти е, плачи сеа. :) Каква сум си лапнал со еуро крем и бананче, мхм, мхм, мераци... :baeh:

Коа не дојде кај братучедка ми коа те викав, така ти е, плачи сеа. :) Каква сум си лапнал со еуро крем и бананче, мхм, мхм, мераци... :baeh:

леле ќе те скршам бе, ми рече дека нема да идеш бе:nenene:.....ај ќе вииш ти:jaj::smir:

палачинки само со КРЕМ...

Pala4inki so krem,banana i odozgora slag i orevi,zakon.

Со крем и банани, со ореви и шеќер, со мармалади, со слатко од јагоди, со сирење и патлиџани..со све бе...

Со мармалад,со крем,со шлаг одозгора,со банана...ма како и да е најубави се...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom