Оздравување од Овчарот

• Креатор на темата Креатор на темата kat.<3
  • Време на започнување Време на започнување
Да, некој овчар го носи стадото во кланица, еден црномањаст овчар го носи стадото во пеколот а само добриот Пастир ги носи овците во Царството Небесно.

Знам што е тоа што мене ми дава сила и верувај не е никаков пастир.

Сите знаме што им прави овчарот на овците. :helou:

Очигледно незнаете за Кој Пастир тука станува збор!

Кога би знаеле, никогаш не би Го споредувале со другите овчари и со луѓе алчни по власт и пари!

Абе еден доказ дај ми за постоење на рај ,пекол ,бог ,сатана ,ангели ,демонии ,чуда.Било што еден единствен доказ ,нешто мало само фрагмент од доказ.

Хмммм...Како ги пишуваш своите постови, ти и да видиш, не би поверувал.

1. Доказите се насекаде околу тебе-обѕрни се и ќе ги видиш, оти се што постои, има и свој Создател (Закон на прирдната креација, т.е. Закон на здравиот разум).
2. Кој не поверувал во Христа, .т.е. кој поединец сеуште не се сретнал со својот Творец во своето срце и разум, таквиот нема да поверува во ниедно искуствно и во ниеден искуствен доказ од духовна природа, кој е најнепосредниот можен доказ за Божјото постоење.

Сакаш уште докази?

Очигледно незнаете за Кој Пастир тука станува збор!

Кога би знаеле, никогаш не би Го споредувале со другите овчари и со луѓе алчни по власт и пари!
Се знае за кој се работи....Пастирот.....Чуварот на вашите души....

Овчарот нека ме штити од другите овци. Од Волкот, јас самиот се штитам.

Ептен си се заштитил, така што си скренал во крив правец па продаваш вуна по форуми, заедно со Кочо од МЕНСА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom