Озборување

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Мажите се поголеми оговарачи од жените тоа е факт, а велешките мажи не само шо се оговарачи туку сакаат ништо да не работат и по цел ден сеир да гледаат и тоа е факт. Јас искрено не сум по оговарањето ама понекогаш ме интересира некоја пикантерија :).

П.С. Велеки израз за оговарач е "Коло Богдан" :).

Mrazam ogovaranja!!!!!!!!!!!!!Me vadat od takt.Do nekade i gi opravduvam,mozebi zaso i ja znam ponekogas da ogovaram!:))))))))))))

Мразам кога ќе ме оговараат позади грб веќе ако им пречи нешто во мене нек ми го кажат во лице...Колку мразам оговарањеееееееее

Ретко некој свртен муабет да не е без оговарање .... 90% од муабетите што ги вртите додека пиете кафенце во некој кафич ви е оговарање ....

Оговарачка , не баш!

Сигурна сум во тоа дека и мажите и жените оговараат , е сега кој колку тоа зависи од персоната.Инаку јас лично не сакам да седам и да оговарам некој , иако уз муабет понекогаш ми се случува , ама си се лутам на сама себе после , ама и тоа брзо ми поминува!:blabla:

50:50 ogovaranje mazi i zeni,ogovaraat so ist intenzitet na razlicen nacin.Nego jas so znam ogovaram ama i ne ogovaram,poveke pukam seir,ne gi doteruvam rabotite za da bidat po pikantni i interesni,samo cista vistina,a i cisto da se najdam u muabet,a posle toa zasto vazam za direktna licnost i go kazuvam na licnosta u faca kazanoto,poloso e od drug da doznae neli?!A i ogovaranjeto ne go sfakjam bas zdravo za gotovo,cista zabava i pukanje seir no ne i dusevna hrana.Tolku od mene!Blagodaram!:)

Оговарам, ама не за тоа кој со која, што како или информ биро, туку за глупавоста на некои луѓе, табиети и нивни постапки.

Никогаш не почнувам оговарање. Ако се најдам во друштво во кое се оговара цело време си молчам и ги слушам, ако ме прашаат нешто почнувам и јас да оговарам со нив.:kez:

И принцип не љубам да оговарам, али некад кога ке тргне , тргнато е, а според темава испадна машките у квалитет , а женските у квантитет трачараат.

абе бабите и комшиите највише оговараат , али ако сум машко морамда си признаам и ние парче (ве) правиме

Абе некад едноставно нема за што друго да се прави муабет...

Сите оговараат бе, дојдете у Струмица да видите, ехеее парче... :pos:

Marata напиша:
Абе некад едноставно нема за што друго да се прави муабет...

секогаш има што да се прави муабет а оговарањето е најлош муабет за мене
ама го користам многу хихихихихи :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom