Озборување

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако некоја школска :wink: се изглупирала, ако кажам нешто тоа ќе биде у стил -еј денес што се деси- ама она оговарање као - леле види ја што облекла или знаеш ли што слушнав за неа или нешто слично, искрено никогаш! а и ме нервира ужасно многу кога ќе слушнам девојки да оговараат за такви глупости.

Па добро,обично што и да кажеш за некој,позади грб(негативно),го сфакаат како оговарање.А те разбирам што сакаш да кажеш,и супер е ако така,и мене ме нервираат такви глупости,нема што да прават па зборуваат за другите, и од мравка направат слон.

Мразам озборувања. До скоро и јас озборував, признавам, но за среќа се опаметив и на крај памет не ми доаѓа да кажам за некој нешто негативно позади грб. Кога веќе наоѓам замерка, кажувам во лице, барем личноста нека увиди каде е грешката и нека се поправи.

Нешто што најмногу мрзам на светов тоа е Озборување. Едноставно не ме интересираат такви работи да зборам на некого позади грб. Тоа што го имам го кажувам во лице!:smir:

Кога сум со другар ми Мали највише озборуваме за жемски.:pipi:

не озборувам никој
кој шо сака нека си праи со животот шо има ја да судам за тоа или некој друг па мене да ми суди.

Не озборувам само ме нервира кога женските озборуваат...

Не озборувам јас што зад нив тоа и пред нив. Иако знам да бидам прилични жесток на речник некогаш, ама сум искрен и го кажувам тоа што го мислам.

ај хејт трачарење-инг:pipi::pos2:

Кога сум со другар ми Мали највише озборуваме за жемски.:pipi:

Е озборуваме али што да се праи досадно е али мора да напраиме нешто за да ни биде интересно.Бар за тоа не бива.:back:

не ми е ни хоби ни навика ама си озборувам по малку:pipi: кога нема за што друго да се зборува :)

Jas mrazam tracarenje i izbeguvam takvi devojki koj tracarat ednostavno ne sakam da se mesam vo necij zivot i ne mi e toa vo rabota,imam svoi obvrski i problemi so koj treba da se spravuvam a deka i maskite ogovaraat da ogovaraat i toa nekoj premnogu sum bila vo takvo drustvo i sum slusnala od decko kako ogovara kako nekoja tracagika :toe: neznam ne mi se jasni tie tipovi na mazi...:tapp:

Мразам трачарење,не дека никад у живот ми се нема десено,рака на срце на сите ни се случило,ама не практикувам да ги судам другите и да навлегувам у нивните животи,иако сум опколена со такви луѓе за жал кои и мене ме озборуваат,ама тоа е,не се искоренува тоа лесно..

Немора да значи дека е женско хоби има и машки што го праат тоа.Јас не по таа работа и избегавам да го правам тоа.Ако нешто имам на некого да кажам тоа ќе му го кажам него во лице,а не позади грб.

Не озборувам јас што зад нив тоа и пред нив. Иако знам да бидам прилични жесток на речник некогаш, ама сум искрен и го кажувам тоа што го мислам.

Ама луѓето повеке сакат да им лижеш газ а не е битно шо говореш зад нивни грб...од искуство ти кажувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom