Охридскиот "Бермудски триаголник"

• Креатор на темата Креатор на темата Зрното
  • Време на започнување Време на започнување
Па нели ова се должи на тоа дека брегот е всушнотс како карпа а потоа како одиш подлабоко, наместо да оди кон езерото таа всушност оди назад кон брегот. (леле незнам како да објаснам).

Вака
------
....../
..../
../

наместо
-----
.......\
........\
.........\

Незнам дали ме свативте?... Како и да е се добива ефект на „правосмукалка“ т.е. вакум и се што е горе оди долу. :helou:

(најубав бурек во ох имет дефинитивно):wink:.

абе што да ти кажам :D викам имате бурек, викаат да, викам дај четврт со сирење ми носи баничка...ебате тоа..

он топик: не ми се верува дека може да има “охридски триаголник“ пошто нема некое струење на воздухот јако како на море...може Албанците од другата страна ни ги потопуваат бродовите....(кајчињана бес пента)

:oftopic: муабети:|
темава е за охридскиот "бермудски" триаголник...јас незнам шо ќе беше ова ниту еднаш како луѓе сите да немојме да си напрајме муабет. Дајте веќе еднаш прекинете со охридско-скопската војна.Охрид ваков,Скопје онаков па нишо не е совршено еб*те.
И другите шо ќе оставате коментари ве молам само он топик муабети,за вакви навреди итн. итн. имаше отворено веќе теми.

Информацијата најверојатно доаѓа од маалскиот состанок на бабите со главна точка на расправа: Разбивање досада и лажење на внучињата, помеѓу епизода на Ља Торметна и Не дај се Нина.

Не мислам од ла тормента и нина нема доволно потенцијал да излезе ова тука прсти има вмешано и забранета љубов и лалола. А ако е за лажење внучиња ај ќе пуштам ја трачеви сеа дека на вардар има таков триаголник. Еве луѓето се жалеле до една точка на течението на вардар има риби а после таа точка немало. И триаголникот ги собирал рибите.

немој да ни го земаш бизнисов со триаголнициве...:violent1::violent1::violent1:
ќе си смислите нешо друго вие...:baeh:

немој да ни го земаш бизнисов со триаголнициве...:violent1::violent1::violent1:
ќе си смислите нешо друго вие...:baeh:

Ок јас ќе направам поатрактивно ќе кажам дека на вардар има црна дупка тука кај скопје, а во матка има крокодили и ајкули. Договорено

kaj mene u maalo ima triagolnik, ama lubaven!!!! komsikata se CEPI so mazot i i so eden negov drugar, istovremeno a toa nikoj od niv dvajcata ne go znae! i ova moze e misterija!!! a ova so ezerovo e ustvari nekoja finta da gi izbrkaat turistite od oh. e sea ke idam vo prespa!!!

Јас не верувам во ова за Охрид глупости се само демек како бермудскиот триаголник било нема проблем ... :tapp::tapp:

Можи да има вистина во сето ова, мене кај свети Наум во 1998 ми исчезна зипо упаљач и до сега никој го нема видено

Можи да има вистина во сето ова, мене кај свети Наум во 1998 ми исчезна зипо упаљач и до сега никој го нема видено

Можно да има нешто вакво но ептен тоа како што го прават они мислат Бермудскиот триаголник кај Мексико да е .. :tapp:

Неам слушнато за вакво нешо и не веруем дека постои. Чиста случајност. :wink:

Јас сум од Охрид и немам слушнато за ова. Знам само дека во тој предел можит од нигде никаде да фатет браној ама то е заради подводните струи и од големата длабочина. То е мое мислење...

Ааајдеее што све нема да прочитам овдека... за мене е глупост ова али ај

Прв пат читам за ова, но верувам дека се е можно.. и дека секаде постои нешто неразјаснето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom