Nu`Bia
Деталка
- Член од
- 10 август 2008
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 1
A вие си останавте љубоморни плачковци. :cry:
:bip:
п.с. во хумор е темава.
Ејј,па мене баш ме изнасмеа од шо е патетично мислењево на дечково

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A вие си останавте љубоморни плачковци. :cry:
:bip:
п.с. во хумор е темава.
П.С. reply: Оди во "Скопски речник" да видиш колку темата е се`, само не хумор.
Тоа со лаењето ми се случи пред неполн месец на сред Охрид, во една продавничка блиску до гимназијата, кога бев да земам цигари.
:kesa:
а кој вика киска?!!?! :uvo:
Јас викам киска. Кис4е позз4е дајм сн убав аси ок позЗ.
Спроти гимназија имат само една продавница - Синтра. Тука немат шанси да ти се имат десено, не е толку глупа таја на каса ко шо ја напрај, значи или лажиш или друга продавница е. Значи, лажиш.
Да бе заборавив, дефиниција за блискост беше до 50м. Извини за ова, моја грешка...
Јас гимназијата ја спомнав како термин и локација што сите ја знаат, о ти, охриѓанецу :jaj:
А кој те спомна тебе воопшто па да осеќаш вина за нешто?:uvo:
Да бе заборавив, дефиниција за блискост беше до 50м. Извини за ова, моја грешка...
Јас гимназијата ја спомнав како термин и локација што сите ја знаат, о ти, охриѓанецу :jaj:
А кој те спомна тебе воопшто па да осеќаш вина за нешто?:uvo:
Влатче, има право Фантом. Излези низ град по улица Македонија, пред Левел, седни на кеј, ќе се изнаслушаш такви лигави изрази. Ти може не ги користиш и тоа е за подравување и така треба, но има деца со интелигенција -120 кои ги употребуваат. Ми викаат батали ги бе не се нервирај, ама јас не можам а да не се нервирам кога гледам дека го лигават и го уништуваат јазикот што го имаме. Се прават глупави со сила. Ако фатам да прераскажувам на темава како зборуваат децава од мое школо ќе се валјате од смеење сите. Пред 4 години на МС телевизија фрчеа еден тон такви пораки, само со додадено *нека трепка*:uvo:. И сега има на К-15 телевизија такви, можеш да видиш некоја.Значи напишав две ситуации од охридскиот речник кои што не навредуваат апсолутно никого, барем мојата намера не беше таква. Зборовите што ги користи другарот (како не:nesumФантом: "Јас викам киска. Кис4е позз4е дајм сн убав аси ок позЗ." нит ги користам, нит ги слушам често, така да би било убаво малку да излезеш од Охрид да дојдеш во Скопје, ќе излеземе заедно и за секое слушнато уживкич, киска, бацки и сл. имаш по 5 пива (СКОПСКИ).
А за тоа дека си го ладиш, гледам, на секој пост од скопјани на темава реплицираш и плачеш.
Човече многу ти е досаден животов, дојди во Скопје ќе ти биде поинтересно
:helou: