- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Ќе го повраќет тој пасош и стан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На некои српски форуми исто доста се задоволни од огриѓани, очигледно странциве друг третман добиваатСлободно време ко ке имам викенди возам тури со мој пловен објект, еве конкретно случка од овај викенд. Од пристаниште носам некој луѓе Срби до хотел Мизо и во тие пола сат неможам да опишам колку беа задоволни. Буквално овие зборој ми ги рекоја -презадоволни сме од вас Македонци прегостопримливи сте сите во Охрид со нас ... Им викам знам ама нашиве локални гости не хо мислам тоа хехех.. Тино биле две вечери со ред преубо поминале Лихнида напамет ја знаеа хахах.
Пошо беа од Нови Сад падна муабет нешто тврдини ова она , и ги прашвам која е разликата во цени за сместување конкретно ... Ми викат таа, тука така се цените , ние апартмани шо издаваме во НС се поскапи од Охрид пошо се сам центар, значит моментално во Мизо кај што биле сместени на 5м од езеро е ппефтино него во центар на Нови Сад.
Могуче... Ми е погодено пред месеци цел ден срби да возам ниш врање абе исто ко дома да сме ми викаат, исти менталитет шабански изгледа имаме хахаххНа некои српски форуми исто доста се задоволни од огриѓани, очигледно странциве друг третман добиваат
Глеам дека не ти га бришеф офтопик, па да ти реплицирам.Аман од овој неписмениов над мене.
![]()
...а бе кумановац, што ти бидна во последно време, до пред некој пост запна со негативни коментари за Христијанството поточно за Воскресение на Исус Христос, сега на тапет ти се Србите и Охрид како историски град со 365 цркви, као киша око Крагуевца, околишеш околишеш, па ќе си ја покажеш вистинската страна, а кумановскиот дијалект вришти од србизмиТој е. Македонче ке му га испуши на србина само зшто е србин. Девојчиња на плажу тече ги по ноге од купаќи кд ке чуеф куде некој прича српски. Шансе србин да смува нашу су триста пут поголеми него некој наш да ву тури език. Затој што нели србин боље се лапа а и плус е погодете што? Наравно, србин.
Па такој и охриѓани, сфе за браќа срби. А нас ке ни гасиф бољери и ке ни зимаф 300 ден такси за километар.
Не ми е јасно, што е толко фамозно у тија срби. Па и у сфак спорт ги подржавамо, Ноле и Јокиќ су македонски богови.
Пред неколко месеца на работу дојде регионалан менаџер србин. Скопјанке сфшувасфа на сфи стране, а он нит беше убаф нит харизматичан, едноставно беше некој препотентан србин.
Па затој они си га сакаф Оксрид. Осеќаф се како дома.
Ајде србомани чекам тужни емотикони на коментар.
Докур ако има србизми. Ја не ги мрзу срби, океј народ, не ги сфаќам македонски србомани и девојчиња што сфршуеф на "јели брате"....а бе кумановац, што ти бидна во последно време, до пред некој пост запна со негативни коментари за Христијанството поточно за Воскресение на Исус Христос, сега на тапет ти се Србите и Охрид како историски град со 365 цркви, као киша око Крагуевца, околишеш околишеш, па ќе си ја покажеш вистинската страна, а кумановскиот дијалект вришти од србизми![]()