Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Два месеци не пониааа а Крадоначалникот почнал вербално да напаѓат новинари.....слабо се пишуват за тоа.

пунК
пунК
пунК
Автоматски споено мислење:

Ој утре влези во Општина без маска да те видам.
Бев пред некој ден.80% персонал не носат.Исто како и на почеток на короната, и во најголемите `пикој`.И јас ја тргам аааа дечко маска.Пукат лицемерие, корнит.

Охрид е колатерална штета:(, ќе падне 10см снег некаде, ќе снема и струја, а во некои делови и вода:(. Од сите страни опкружени со снег, Струга, Дебар, Ресен, Битола(не знам), Охрид нити снег, нити, струја, нити вода:(.

Јас уште немам кабловска . Вчера во 3 и пол дојде струја , арно ама кабловска јок .
П.С. За Инфел прам муабет

Општина Охрид подготви богата музичка програма за прослава на Новата 2022 година, на која ќе настапат бројни домашни естрадни уметници.

Охриѓани и гостите кои новогодишната ноќ ќе ја поминат на плоштадот „Свети Климент Охридски“ ќе може да уживаат во музичките изведби на „Ле-трик“, „Бекдор-Бенд“, „Камелеон“, „Урбан планет“, Ѓоко Танески и Татијана Стефаноска. Специјален музички гостин на вечерта ќе биде Верица Ристеска
На сцената на градскиот плоштад во рамки на дневната забава на 2-ри јануари, во периодот од 13-15 часот ќе настапи „Ансамбл Билјана“ со специјална програма „Охрид Охрид убав мил“.

Кај сврти се Ѓоко Танески, ми е страв паштета да отворам, дан ми излезит и од таму:cautious:

Грешка Владе :pipi:
Тој беше испратен на Евровизија, како:
- претставник на лулката на словенската писменост
- претставник на најголемото и најзначајното езеро во Македонија, најстаро во Европа со крајно голем биодиверзитет
- како преставник на најзначајната официјална престолнина поточно Самоиловото Царство
- како преставник на градот од каде што потекнува вториот Хомер т.е. Григор Прличев
- како претставник на епископски центар преку прочуената Охридска Архиепископија
- како претставник на денешниот културен, духовен и туристички центар, крунисан од УНЕСКО во 1980 година
и.т.н. имаТ уште за редење, ама ај доста е :icon_mrgr:
И ТО :pipi:

Грешка Владе :pipi:
Тој беше испратен на Евровизија, како:
- претставник на лулката на словенската писменост
- претставник на најголемото и најзначајното езеро во Македонија, најстаро во Европа со крајно голем биодиверзитет
- како преставник на најзначајната официјална престолнина поточно Самоиловото Царство
- како преставник на градот од каде што потекнува вториот Хомер т.е. Григор Прличев
- како претставник на епископски центар преку прочуената Охридска Архиепископија
- како претставник на денешниот културен, духовен и туристички центар, крунисан од УНЕСКО во 1980 година
и.т.н. имаТ уште за редење, ама ај доста е :icon_mrgr:
И ТО :pipi:
A zato bil ispraten? Jas mislev deka oti znaj da pej. Nisto moja greska.
I potsetime kako pominavme na taa evrovizija so ogled na toa sto na grb ja nosese cela ohridska istorija . Barem holangjanite ni dadoja nekoj glas so ogled deka nivnite penzioneri vi se glaven izvor na turisti?

I potsetime kako pominavme na taa evrovizija so ogled na toa sto na grb ja nosese cela ohridska istorija . Barem holangjanite ni dadoja nekoj glas so ogled deka nivnite penzioneri vi se glaven izvor na turisti?
А бе малер таа година Евровизијата беше во Осло, ако беше во Холандија подруго ќе беше. На овие норвежаниве не им сме познати многу. Тие далеку на север се :icon_mrgr:

А бе малер таа година Евровизијата беше во Осло, ако беше во Холандија подруго ќе беше. На овие норвежаниве не им сме познати многу. Тие далеку на север се :icon_mrgr:
Aj sega ke se tesime .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom