Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, знаете некој превозник (автобус/комбе) што врши превоз Скопје-Охрид, со тргнување помеѓу 05-07 часот наутро? Треба да сум на аеродром во Охрид, во 10 часот наутро. (Не денес)

Македонија сообраќај, Галеб и Бисер Пром најрано тргаат во 8:00.
Мислам Вакчаре имет линија 5:30 од Скопје за Струга овде си негде 9 сатот

Сега беше шансата малите партиии да најдат еден заеднички кандидат и заедно со неопределените ќе успеееја да одат во втор круг и мислам третата опција ќе успееше.....нажалост,неслога и неорганизираност им помагат да останат уште 4 г.на овие две секти.
Да, пример за советници излегоја неколку помали "партии". Не знам дали да ги наречам партии, иницијативи ваљда е поконцизно. "Охрид пред се" и уште нешто, Обединета Македонија ваљда се викаа? Ни една зелена партија не излезе со некој еколошки проект ( ако не ги рачунаме ребрендираните ДУИ ).

Дечки, знаете некој превозник (автобус/комбе) што врши превоз Скопје-Охрид, со тргнување помеѓу 05-07 часот наутро? Треба да сум на аеродром во Охрид, во 10 часот наутро. (Не денес)

дојди си во охрид еден ден порано,такси до аеродром,така функционират животот...зш си прајш стрес самиот.....

дојди си во охрид еден ден порано,такси до аеродром,така функционират животот...зш си прајш стрес самиот.....
А зошто ти ми кажуваш што и како да правам, поинаку од тоа што те прашувам?

Галеб имаш во 6 (Белград - Охрид) , би требало да е кун 8:45 - 8:50 на аеродром.
Е сега корона времиња, најубо да си
прашаш на нивната ФБ страна...

Ако имаТ некој повеке инфо нека пишиТ..кога беше тепачката помеѓу бугарашите Вангелис и Трене во Софија?

Охридска дијаспора:
FCAMT3zWUAQ0pOg

Сте слушнале до сега за улица Тетовска во Охрид? :cautious:

Сте слушнале до сега за улица Тетовска во Охрид? :cautious:
Ја најдов УЛИЦАТА!
Уствари е сокаче меѓу Абас Емин и Охридска Бригада, зато Коста скаат да ја реновират.Секако тука веќе ги асфалтира другиве, па за 200 метри останато имат по Абас Емин сигурно:cautious:

Screenshot_20211020_174759.jpg

Ја најдов УЛИЦАТА!
Уствари е сокаче меѓу Абас Емин и Охридска Бригада, зато Коста скаат да ја реновират.Секако тука веќе ги асфалтира другиве, па за 200 метри останато имат по Абас Емин сигурно:cautious:
Ova e fakticki presekot kaj prodavnicata Bonida, pa nadolu do Ohridska bridaga:shok2:
Da umrev denes nemase da znam deka sokacevo so 6 kuki, se vikalo uluca Tetovska:icon_mrgr:

Да,а и за Винковачка,Прилепска....мислам и Будва имат.
Vinkovacka I Budva se sestra I polusestra na Zeleznicka :pipi:Niv gi znam, Tetovska "nikad cula" :toe:

Ova e fakticki presekot kaj prodavnicata Bonida, pa nadolu do Ohridska bridaga:shok2:
Da umrev denes nemase da znam deka sokacevo so 6 kuki, se vikalo uluca Tetovska:icon_mrgr:

Vinkovacka I Budva se sestra I polusestra na Zeleznicka :pipi:Niv gi znam, Tetovska "nikad cula" :toe:
Мислам дека имат две улици Караорман? Едната е кај Суна од туристичка десно а другата Лескоец,а лескоец припаѓат во Охрид?

Мислам дека имат две улици Караорман? Едната е кај Суна од туристичка десно а другата Лескоец,а лескоец припаѓат во Охрид?
Да.
Едната е од Суна кун Карабегомала уличено.
И Илинденска имат две, од Горна Порта кун Воска Амбулантана и втората во Велгошти.

Sramota more, ulicive ne si gi znajme :icon_mrgr: Ke te prasat coek od negde, ke se cudis ko udren " kaj e sega ova" :icon_mrgr:

Imase nekoj postirano slika od nekoe sokace, kaj ulica Galicica. Se skapav cudenje kaj e ulicava slikana. De poznato mesto, ama nemav pojma kaj e.
Ohrid ko Melburn da e :pos:

Последно уредено:
Sramota more, ulicive ne so gi znajme :icon_mrgr: Ke te prasat coek od negde, ke se cudis ko udren " kaj e sega ova" :icon_mrgr:

Imase nekoj postirano slika od nekoe sokace, kaj ulica Galicica. Se skapav cudenje kaj e ulicava slikana. De poznato mesto, ama nemav pojma kaj e.
Ohrid ko Melburn da e :pos:
хаха ај погодиги трите улички шо се кај полигонот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom