Не сум бил, ама може ќе ти помогне оваДали некој знае pin point на мапа кај се наоѓа караулата кај што е сниман Караула филмот со поглед на охридско е, ја избаратав цела Галичица на гугл мапс и по гугл никаде не најдов информација.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум бил, ама може ќе ти помогне оваДали некој знае pin point на мапа кај се наоѓа караулата кај што е сниман Караула филмот со поглед на охридско е, ја избаратав цела Галичица на гугл мапс и по гугл никаде не најдов информација.
Незнам дали воопшто и постојт уште оваја куќа( колиба).Ко се снимаше филмот, јас бев основно уште и со Џокси од Телма и снимател бевме тогаш да го посетиме сетот, несреќа во тој ден требеше да се снимат ноќна сцена и никој немашеДали некој знае pin point на мапа кај се наоѓа караулата кај што е сниман Караула филмот со поглед на охридско е, ја избаратав цела Галичица на гугл мапс и по гугл никаде не најдов информација.
Џабе бараш непостојт то, го градеа ко сцена за филм.Никогаш не постоеше вистинска караула тука.Дали некој знае pin point на мапа кај се наоѓа караулата кај што е сниман Караула филмот со поглед на охридско е, ја избаратав цела Галичица на гугл мапс и по гугл никаде не најдов информација.
Хотел ТиноПрепорака за добра чорба за доручек низ Охрид?
Препорака за добра чорба за доручек низ Охрид?
За телешка ако си, најдобрата е во Панорама (на излезот за Битола). Гарден ти е така-така, појќе е инстаграмска чорба отколку вистинска.Препорака за добра чорба за доручек низ Охрид?
Ако си чаршија најблиску до стара автобуска-општина ти е Фортуна.Препорака за добра чорба за доручек низ Охрид?
Скопјани го сркет езероно.Состојбата е алрмантна.Ако за брзо време не заврнит тро појќе ,следуват еколошка катастрофа!А шо е муабетот со лајците со езерото слики шо клават на фејс
Ако толку се плашите, седите си дома у карантин... излегувај само на по потреба, а не дури и на одмор си отишла.За жал од пред еден месец до сега драстично е сменета сликата во Охрид.. Позитивно бев изненадена колку сите носеа маски низ Чаршијата ..Сега е сосема спротивно... Лабави прошетки, ретко кој маска а не можеш да се разминеш. Во право сте кога коментиравте дека има напад од „дивите“ низ градов...