Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки некој предлог за што да се прави во Охрид во време на невреме(дожд) ? :D
Имаш сеа и нов као клуб Queen во склоп на Фламенго, веројатно е пак со стриптизерки, па ако ти се давет пари, бујрум
Иначе, имаш во село Лескоец, билјард и пикадо клуб Бордо( мал е додуша) па мојш некој сат таму да отепаш, башка ефтино е, имаш пивце, кикиритки итн итн..
Автоматски споено мислење:

Прашање до охриѓани, дали стварно било 3000 денари маса на плажа или ? (За продолжениот викенд)
Прашувам пошто од 2-3 страни низ муабет ја спомнаа таа цена за маса на плажа а некако не ми се верува... :)

Прашање до охриѓани, дали стварно било 3000 денари маса на плажа или ? (За продолжениот викенд)
Прашувам пошто од 2-3 страни низ муабет ја спомнаа таа цена за маса на плажа а некако не ми се верува... :)
Да беше, на плажи за неизживеана сељачана. На тие плажи и во тој период да ми платет мене 3000 не одам. Ама ко имат глупаци нека ги репет, шо да речам.. Инаку дан речите Охриѓани нељубезни, скржави вакви, такви, во тие 3000 денари гага корона те следит. :D

И ти им веруваш?:)

Можеби е точно, тоа ти доаѓа како резервација со шише на маса најверојатно.
Апсурд во секој случај, убаво напиша погоре членот, да ми плаќаат 3000 не седнувам во тие гужви а не јас да платам

Насекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ‍♂️

Насекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ‍♂️

Можеби е точно, тоа ти доаѓа како резервација со шише на маса најверојатно.
Апсурд во секој случај, убаво напиша погоре членот, да ми плаќаат 3000 не седнувам во тие гужви а не јас да платам
Насекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ‍♂

Насекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ‍♂

Ама Ибица така :D

А таа плажа случајно да не е Егоист?
А пошо ова @KaWa се запнал кој се се газди по Охрид, таа плажа ја држат нашиот познат фудбалски агент Лазо Липоски од Грифон (кафич во Струга) газдите и нашиот познат рекетар Кичеецот.

Последно уредено:
А таа плажа случајно да не е Егоист?
А пошо ова @KaWa се запнал кој се се газди по Охрид, таа плажа ја држат нашиот познат фудбалски агент Лазо Липоски од Грифон (кафич во Охрид) газдите и нашиот познат рекетар Кичеецот.
Епа сите ресторани, хотели и плажи ги држат мафијаши и/или Скопјани, а Охриѓани број еден угостители на балканот? Чекајте малку другари...

Епа сите ресторани, хотели и плажи ги држат мафијаши и/или Скопјани, а Охриѓани број еден угостители на балканот? Чекајте малку другари...
Поглуп неможело да се родиш. Поголемите хотели и сите угостителски објекти во центар и тие Куба Кадмо и Медера (порано Амброзија) се во споственост од Охриѓани. И сега гледаш колку ти е побиено мислењето за добрите угостители, кога најголемите проблеми кои се пишат на темиве се на плажи под концесија на некој кој не е од Охрид.
А и не се охриѓани криви шо државата ние трула од финансиски до секој друг аспект, за да може охриѓани да ги држат сите места на обала.
И на предходното сум пишал Охрид место Струга.

Последно уредено:
Мајка ми и татко ми ѕвонеа скоро за резервација, и многу чудно скоро сите огласи уште као од времето нудат соба и wc шо се дели на цел спрат, и кујна за сите, во 2020 година Охриѓани уше немаат или и да имаат нешо ептен малку апартмани.
Знам прашуваа апартман ли е, одговараат да апартман ама делиш wc и се останато.
Има неколку места што нудат вистински апартмани ама се најчесто зафатени.
По цена на Грција не одам во Охрид па последно нека е.
Нека се радуваат ваа година на парите поради ситуацијата со Ковид, да се нормализираат работите и отворат границите, Грција ни е на 200km треба да си луд на Охриѓани да им даваш пари.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom