Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје

Шо е ова, парагон ?
Автоматски споено мислење:
ХајнИкен![]()
Такви се имињата и сметките во "стриптиз бар"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е ова, парагон ?
ХајнИкен![]()
Епа сега и п...а да гледаш и без пари да пиеш не го бива
Такви се имињата и сметките во "стриптиз бар"
![]()
Имаш сеа и нов као клуб Queen во склоп на Фламенго, веројатно е пак со стриптизерки, па ако ти се давет пари, бујрумДечки некој предлог за што да се прави во Охрид во време на невреме(дожд) ?![]()
Да беше, на плажи за неизживеана сељачана. На тие плажи и во тој период да ми платет мене 3000 не одам. Ама ко имат глупаци нека ги репет, шо да речам.. Инаку дан речите Охриѓани нељубезни, скржави вакви, такви, во тие 3000 денари гага корона те следит.Прашање до охриѓани, дали стварно било 3000 денари маса на плажа или ? (За продолжениот викенд)
Прашувам пошто од 2-3 страни низ муабет ја спомнаа таа цена за маса на плажа а некако не ми се верува...![]()
И ти им веруваш?Прашање до охриѓани, дали стварно било 3000 денари маса на плажа или ? (За продолжениот викенд)
Прашувам пошто од 2-3 страни низ муабет ја спомнаа таа цена за маса на плажа а некако не ми се верува...![]()
Ама Ибица такаНасекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ♂
Насекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ♂
Насекаде во светот се плаќа влез со резервација на плажа. Еднаш на Ибица ни бараа на тројца 500 евра (ваучер за јадење и пиење) и после прашавме некој од келнерите, испадна и таа плажа Скопјанец да ја држи ♂
А таа плажа случајно да не е Егоист?Прашање до охриѓани, дали стварно било 3000 денари маса на плажа или ? (За продолжениот викенд)
Епа сите ресторани, хотели и плажи ги држат мафијаши и/или Скопјани, а Охриѓани број еден угостители на балканот? Чекајте малку другари...А таа плажа случајно да не е Егоист?
А пошо ова @KaWa се запнал кој се се газди по Охрид, таа плажа ја држат нашиот познат фудбалски агент Лазо Липоски од Грифон (кафич во Охрид) газдите и нашиот познат рекетар Кичеецот.
Поглуп неможело да се родиш. Поголемите хотели и сите угостителски објекти во центар и тие Куба Кадмо и Медера (порано Амброзија) се во споственост од Охриѓани. И сега гледаш колку ти е побиено мислењето за добрите угостители, кога најголемите проблеми кои се пишат на темиве се на плажи под концесија на некој кој не е од Охрид.Епа сите ресторани, хотели и плажи ги држат мафијаши и/или Скопјани, а Охриѓани број еден угостители на балканот? Чекајте малку другари...
Која си ти напатена душичка.Епа сите ресторани, хотели и плажи ги држат мафијаши и/или Скопјани, а Охриѓани број еден угостители на балканот? Чекајте малку другари...