Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе аку убо е да се знает некој работи за градов :D. Иначе ко ојдов кај чинаров ми рече дека не го интересирале ефтини сатој само од 1000 евра нагоре :cool:. Иначе постегнати газди од Охрид немам видено , дал бил газда на кафич/тезга/клуб/бутик све исто лај....но се . Еден пример пред некоја година еден другар отиде да продајт некоја стара златна пара во некоја од златариве и знам 11 к му понудиле па после се поценкал за 16 000. Ко ми кажа побаравме на интернет видовме дека истата златна пара на интернет беше негде 500-550 евра... Охридска работа :D .

Не бе аку убо е да се знает некој работи за градов :D. Иначе ко ојдов кај чинаров ми рече дека не го интересирале ефтини сатој само од 1000 евра нагоре :cool:. Иначе постегнати газди од Охрид немам видено , дал бил газда на кафич/тезга/клуб/бутик све исто лај....но се . Еден пример пред некоја година еден другар отиде да продајт некоја стара златна пара во некоја од златариве и знам 11 к му понудиле па после се поценкал за 16 000. Ко ми кажа побаравме на интернет видовме дека истата златна пара на интернет беше негде 500-550 евра... Охридска работа :D .
хаха така ти рече,,,,а јас ко бев со саат од 3000 евра ми рече многу е убав и скап ама немат градов такви муштерии...тешко.
Златни пари мислам земаше Деребан ама почина стариот,многу искрен беше и ке ти ја кажеше вистината.
Мислиш во Струга или Скопје поарни се ....бетер се ,нарочито Скопје,исто е насекаде на Балканот преваранти.

Од полицаец знам: Прва и најважна работа на полицијата е да апси, и да трага по луѓе кои може да ги уапси. Тоа е, во видување на полицијата, начинот по кој се одржува ред, мир и безбедност.

Јас сум запознаен со десетици случаи на луѓе исчезнати во природа. Може хеликоптер да се вклучи и трет и четврт ден и да биде корисен. (Во странство!) Ако човекот го нема таму кај се бара, се бара во поширок круг, + се бара и не само човекот туку и било која трага за да биде најден. Заради тие работи е и те како пожелен хеликоптер.

Да некој се бара со дрон место хеликоптер тоа ни од Америка не сум чул.

Последно уредено:
^А ти од каде толку сигурен дека исчезнал во планина

Што е со плаќањето на некаква си туристичка такса (за изнајмување смештај), дали е некој упознаен? Слушнав некои муабети, ама пошто не пратам Мак случувања и политика, ме интересира дали некој има конкретна информација. Однапред фала.

Што е со плаќањето на некаква си туристичка такса (за изнајмување смештај), дали е некој упознаен? Слушнав некои муабети, ама пошто не пратам Мак случувања и политика, ме интересира дали некој има конкретна информација. Однапред фала.

http://a1on.mk/wordpress/archives/623369

ДПМНЕОВСКИ ФИНТИ---пари им требаат за лажирање на изборите (ако се одржат во октомври).

Пак ни дојдоја белине пеперутки ? :D
Второ лето по ред забораваат да испркасаат легендиве.

Предложете плажи, преферирам со гласна музика.

На Немо ко бев последен пат буфташе гласно техно, незнам сега како е.
На Градиште исто мојш да пробаш некои од плажине, мислам Оревче пуштаа гласна музика.

На Немо ко бев последен пат буфташе гласно техно, незнам сега како е.
На Градиште исто мојш да пробаш некои од плажине, мислам Оревче пуштаа гласна музика.
Немо беше кај тобоганот, на Антена5 тезгата?

Кој кур им сметет имињата на улиците ,Бакрач е за Д.хисар.
http://www.ohridnews.com/vesti/97661
Туристичка да се преимени во Бакраческа :D
А, за плоштадон кај м.маркет не е лошо да си ја види убавината шо си ја напрај. Фонтаната нема ни 1 година кај шо е пуштена во употреба, веќе е уништена од шо лошо е изведена и од сегде им течи вода, нема ни з од зеленило околу фонтаната, а долж плоштадот е вода од шо протекува.
Тие жардињерите кои бог знае колку коштале не се чепнати од ко ги ставиле. Сами се одгледуваат, а нашиов напатен народ уште пробува да кради садници.:facepalm:
За децата да си играат бетон им напрај се испокршија, со некој тотално неупотреблив мини амфитеатар.
Охрид е само чаршијана и кејон очигледно.

[
Туристичка да се преимени во Бакраческа :D
А, за плоштадон кај м.маркет не е лошо да си ја види убавината шо си ја напрај. Фонтаната нема ни 1 година кај шо е пуштена во употреба, веќе е уништена од шо лошо е изведена и од сегде им течи вода, нема ни з од зеленило околу фонтаната, а долж плоштадот е вода од шо протекува.
Тие жардињерите кои бог знае колку коштале, ни
За децата да си играат бетон им напрај се испокршија, со некој тотално неупотреблив мини амфитеатар.
Охрид е само чаршијана и кејон очигледно.

Летница да се преименит во Коле Бикчето.
Пензионерското Тане Марковски-коцкарот или Мито Гуштерот.....од јутра до сутра играа коцка.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Немо беше кај тобоганот, на Антена5 тезгата?
Завчера бев Немо и уште не е 100% средена, немаше ни музика ни шанк отворен, ако не си од Охрид почекај уште една недела па идај, ако не пробај Градиште ама ништо не ти гарантирам за таму.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom