AAbrat
- Член од
- 28 октомври 2015
- Мислења
- 750
- Поени од реакции
- 1.785
Ми треба совет од некои кои живеат Охрид или се редовни гости тука
Планираме крајот на јули со друштво да идиме Охрид.Прв одмор ни е вака и затоа со проблеми.Јас изгорена сум за градиште али на една од друштвото и прават проблеми, не ја оставаати мора со караници се.
Е сеа планот ни е ако одиме во центар да земиме две соби(3 машки и 3 женски сме), или станче апартман нешто, незнам како оди тоа прв пат одам вака сама.И нема потреба да е нешто wow,доволно е да не биди гној,основни работи да има, да можиме да преспиеме ко луѓе и да се истушираме.Како се движат цените, пошо јас не планирам поќе од 300/400 да давам и ако треба ќе се искарам со сите и очи нема да им видам.И плус планот им е Куба Либре, Кадмо да се оди а таму поќе од 300 ми одат сигурно за лежалка и нешто плус ако се напиеш.А јас не планирам да ги банкротирам моите ко можиме препрепреубо Градиште да поминиме ама ајде то е.И уште нешто, дали автобусите кружат и навечер, и колку пари е пошто ете ако се сместиме в центар сигурно ќе се возиме секојдневно угоре удолу?
Епа вака Христина. Во центар ептен кај езеро не верувам да најдете за тие пари пошо центар(чаршија и крај езеро дупло е поскап смештајот). Секако Охрид не е којзнае колкав град па за 350-400-450 можиш да најдиш сместување на 10-15 минути од центар пешачење

Навечер ако те интересира Кадмо секој петок и сабота имаш српско (Јоце Панов или Џони) а Куба Либре имаше мислам секоја среда или сабота нз точно Кубалканика и таму исто е многу добро и малце поскапо од други места. Ако не сакаш многу да потрошите пари комотно пред излегување едно бело вино земате за загревање и то е то хахахахха ... Ако нешо друго сакаш да знајш или те интересират пишими ПМ и ке ти кажам .