Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде на овој не му е лесно,ама што е со овие кој што имет проблеми со кружнине

Ако не знаеш да возиш на кружни текој, земи си часови возење во Скопје или некаде во Еу, ама Ск ем поблиску ем поевтинко. Цела Европа е со кружни текови, вие сте запнале за 5 во Охрид.

Да ја пофам и новава локална, нешто прави, го раздвижи градот.

Исто би ти препорачал, ама во смисла за клиники...

Има ли во Охрид за викенд нешто интересно? Ноќен живот, забава?

Ако не знаеш да возиш на кружни текој, земи си часови возење во Скопје или некаде во Еу, ама Ск ем поблиску ем поевтинко. Цела Европа е со кружни текови, вие сте запнале за 5 во Охрид.

Да ја пофам и новава локална, нешто прави, го раздвижи градот.

Од толку шо го раздвижи пола Охрид патот под нозе си го фати и шо подалеку фати.

Од толку шо го раздвижи пола Охрид патот под нозе си го фати и шо подалеку фати.

Треба да си ги прашате Сдс во Охрид зошто при приватизацијата што ја спроведоа се затворија охридските индустриски капацитети и се затворија 24.000 работни места.[DOUBLEPOST=1461594873][/DOUBLEPOST]
Исто би ти препорачал, ама во смисла за клиники...
Прво научи се да возиш, па сетне дели совети.

Треба да си ги прашате Сдс во Охрид зошто при приватизацијата што ја спроведоа се затворија охридските индустриски капацитети и се затворија 24.000 работни места.[DOUBLEPOST=1461594873][/DOUBLEPOST]
Прво научи се да возиш, па сетне дели совети.
Прашај ја сестра ти дали знам да возам. [emoji6]

Sent from my D2403 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Може да те прашам само дали полниш куртони со боја за да шараш споменици. Тоа ли е "програмата"? ???

Може да те прашам само дали полниш куртони со боја за да шараш споменици. Тоа ли е "програмата"? ???
Балони.

Ногу убај овие кружниве, вчера кј Охридска Банка тро гужвичка све се блокира:pos:
Е сеа дали возачиве незнает да возет в кружно или пешациве не знает како да одет?
@bitushanec семоќнику, дали треба да одам во ЕУ и да научам како да одам?
Или од на тераса мојш да не координираш кој кј да ојме?

Прилично добро ја возеле од позади таја.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom