- Член од
- 2 октомври 2011
- Мислења
- 841
- Поени од реакции
- 504
Ова е Мешеишта инаку. Слика од вечерва. Премногу бубачки имаше страшно, скоро цела трибина стана и се премествеше зад гол за да гледат фудбал на раат.Позз од кај мене всело
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е Мешеишта инаку. Слика од вечерва. Премногу бубачки имаше страшно, скоро цела трибина стана и се премествеше зад гол за да гледат фудбал на раат.Позз од кај мене всело
![]()
Начув нешо ќе се прскало денес против овие чуда...колку е точно? пошо проблем е внедела ак е вака нишо не прајмеОва е Мешеишта инаку. Слика од вечерва. Премногу бубачки имаше страшно, скоро цела трибина стана и се премествеше зад гол за да гледат фудбал на раат.
http://www.ohridnews.com/vesti/85763
5 години минимум го држиме првото место, убедливо прво место во иселување.. А битушанец, инвестиции, Грујо, туризам? Ништо а?
Ацо Петрески ги остајл, ко си одел од позиција градоначалник, за да му прајт баксуз на Бакрачески.@bitushanec шо мислиш за новите пеперутки во градов?
Ќе привлечеле кинески туристи, големи љубители и прави гурмани, нема да можеле да му одолеат на новиве пеперутки.@bitushanec шо мислиш за новите пеперутки во градов?
Чекаме коментар во стилот@bitushanec шо мислиш за новите пеперутки во градов?
Паркинг е сега во слободно време местото кај економскоMore kaj se igrat sega fudbal vo ohridon? Znam pred nekoe leto kaj ekonomskono se igrase posle 19 satot, ama neznam so se desi so to.