Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
^ ^ ^ ^
И како Нефи стана ВМРО, исто и цел Комуналец.И брачкине паркинзине гратис како ги дадоа :icon_mrgr: Ај можит утре ќе чуеме детали за јавните тајни, МВРО-ВМРО во цивилка, за дом спремни.

И Делфина Турс, како викавте чија фирма беше?

ДЕЛФИНА ТУРС ЌЕ ЈА ГРАДИ АВТОБУСКАТА СТАНИЦА ВО ОХРИД

А нас кога ќе не купат?И дали ќе се наситат некој ден?

Најкултурно охридски: Круг на глана да му никнит, вошки автошкола да му отворет

:busi:

А само шо ги кладоја кај Христо, шо убо си светеа :D

- Никогаш не станал Вмро , само мораше да игра така бидејки беше приморан Нефи е пиун на еден човек што е десна рака на Мијалков и го контролира цел Охрид ( го нема него во бомбите ) и тој му даде моќ период 2010 2013 да го тепа дури на градоначалникот Аце , тој и го затвори пред една година и сега е никој и ништо ... За брачките : никој не прифаќаше да работи 50 ' 50 со Аце тие прифатија и плус то тие помагаја и беа одлучувачки во Општина Дебарца што значит дожни им беа ........ За комуналец 90 % од вработените се Ѓупци кој сега ги контролира Ѓуптин т.е Вмро а не Нефи . Ако сакаш да дознајш нешто за Охрид прашајме мене не чекај петарди :) хахах :oeoeoe:

Имам целосен респект за Охриѓани ама една работа не ми е јасна, како бре со 7% успеваат и работи да фаќаат, и чаршијата да ја купат и политичарите да ги купат и да се курчат низ град? Тогаш ак се ко во Скопје 25% може ќе се прекрсти во балканска Мека, Охридон.

Бателете политика, глејте вие исушите го блатоно, извадите ги трските од цело крајбрежје, камењана од езеро надвор сите и сегде песок, по цела должина да се истури. Кај шо имат дрва шо сметаат може да се исечат по цела должина на брег, едно двеста метра у длабочина. Пошто е езерото немирно и песокот ќе го растура водата, едно ѕидче од дваес сантима по цела должина на брег, баш кај што се спојува водата со копното. Тоа пастрмки, крапои, чапљи, ендеми, мендеми, тоа не е битно. Сеа крапои ќе мрестиме или туризам ќе развиваме?

(забораив: само кај Св. Наум не чепкајте, тоа у Боливуд ќе одлучат шо ќе се пари)

[DOUBLEPOST=1429260134][/DOUBLEPOST]
Овде шо че никнит?
11156373_10152913993713789_1967761649826747975_n.jpg

11136744_10152913993628789_5051937827339222415_n.jpg
Ќе никнит суша и ерозија.

- Никогаш не станал Вмро , само мораше да игра така бидејки беше приморан Нефи е пиун на еден човек што е десна рака на Мијалков и го контролира цел Охрид ( го нема него во бомбите ) и тој му даде моќ период 2010 2013 да го тепа дури на градоначалникот Аце , тој и го затвори пред една година и сега е никој и ништо ... За брачките : никој не прифаќаше да работи 50 ' 50 со Аце тие прифатија и плус то тие помагаја и беа одлучувачки во Општина Дебарца што значит дожни им беа ........ За комуналец 90 % од вработените се Ѓупци кој сега ги контролира Ѓуптин т.е Вмро а не Нефи . Ако сакаш да дознајш нешто за Охрид прашајме мене не чекај петарди :) хахах :oeoeoe:

Koj e glaven sea vo "podzemjeto" Ohridsko, kako mu odi na Ljac, Dzepar i dr. Posto si znalec za priliite ohridski

Фала. Не сум бил во Охрид две години па сум изгубил осет :) Време е да отидам само дали ќе го познаам...
Ќе го познајш.
Само 10 канти се менати.

Започна изградбата на кружниот тек на крстосницата помеѓу булеварот „Туристичка“ и ул. “Бистрица“

http://www.ohridnews.com/vesti/82866

DSC_0552.jpg

Koe e momevo na slikava?

Последно уредено:
Мојт и момичено и момемено, најпрво е момичено па се друго после него. Али и онака ќе го банираме зш непишит по словото на Климента и Наума Охридски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom