Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море имет среќа шо не им влезе инспекција Кадмо саботата. Ќе "реновирајја" пакРеновирале....Џабе им е реновирањето ко пак одет деца од 15 години и пак истата понуда ја имет. И Ликвид е дупка, не знам како не им кажал некој дека музикана им е за заспивање.
Реално, најсреден кафич е Ликвид, уба услуга, внатре е интересно и иновативно. Зато и најмногу гужва имат таму.
![]()
Дали се овие нормални?!
Абе ај то среден е се ок. Ама музикана е тапа искрено. Гужви таму имат зш немет кај да одат младиве до 2 сатот.Реално, најсреден кафич е Ликвид, уба услуга, внатре е интересно и иновативно. Зато и најмногу гужва имат таму.
Е во Охрид ак немат кафичи кј да ојшСе сложвам дека ноќниот живот е тапа во Охрид ама мене сабота невечер музикана ми се свиѓат лично, а за атмосферата допринесват луѓето шо се внатре, кремот охридски
[DOUBLEPOST=1428402417][/DOUBLEPOST]Иначе зборвев за денски, навечер ретко одам Ликвид јас.
Ех немат, глеај сепарињата од кого се зафатени сабота навечер, не ме разбирај погрешно, али сите шо глумат шема по градов таму се сабота. Зато и атмосферата е таква. Мене лично, ми се свиѓат музикана навечер Ликвид, пред 2 саботи бев.Немат врска кремот охридски, пред 2 години ликвид ко пушташе музика фејсон сто пати поубо се поминвеше.
Умрен град е џабе, преска влегвам кадмо и срам ме фати, никој немаше, буквално ни една маса, си викам знам дека реновираја али од тогаш бев еднаш да пијам кафе работеше, не е можно ова, таци на бензиска имат поќе забава од кадмо.. После ојдов Ликвид колку толку предкаше нешто, и то е немат кај да ојш на друго место било ви се бендисвела музиката или не.
Иначе надвор од темава дека немат кај да се излезит, сеа донесле од локалнава некој нов закон за паркинзиве.. Ако не е тука вработенион на паркинг требит да го бараш под камен и дрво, пошо ако немаш фискална врвит комисија и ти редит жабица или незнам како се викат.. Ај то, и ако имаш платено за 1 сат, толерирале само 10 минути. А богами гледам денојве растур имет напраено секоја 5та кола е со жабица на колцето. Па маме му ебам не одраја, 50 денари за цел ден барем да важеше за низ цел град..
Во едно нешто сум сугурен, Аце помина, дојде Бакрач, и овој ќе поминит и полош ќе дојт да знајте.