Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај то океј шо пишавте вие погоре ама мене ми е шо ќе се најт некоја пијана багра индијанци и ќе ги откорнет/оштетет кантиве.
2-3 недели им давам макс. Такви сме, жално.
Мене сколовранци елкана новогодишна од пред двор ми ја зедоја ти си ми запнал за кантиве ќе ги немалоАј то океј шо пишавте вие погоре ама мене ми е шо ќе се најт некоја пијана багра индијанци и ќе ги откорнет/оштетет кантиве.
2-3 недели им давам макс. Такви сме, жално.
Чек немат уште брачки поминато иначе ќе ги ништет одма. То е некултура, невоспитани, нецивилизирани љуѓе, еми ак се толку јаки оти не мавна со глајте кај Климета и Мете во мермерон? Тргната е годинава, за 20 ступчиња бетонски во Пештани клајени на тротоар за да не се паркирвет колине, а и за оније 23ипол ступчиња бетонски (жолтине) позади општина кј економсконо, се изнафалија се изнасликаја, Пештани дојде и стрико Миле Јанакиески и бата Грујче, воввв еј јас просто сум фасциниран, пола дражвен врв дојде да вијт 20 бетонски ступчиња, само незна кј го имат ова нашево нццц![DOUBLEPOST=1424727294][/DOUBLEPOST]Али ипак еве тргна работата годинава, засега се поставени 10 нови канти за отпадоци, до летово се очекуват да се реализираат уште вакви големи проекти кои ќе го направат Охрид право туристичко место.. Замислетеа реакцијата на туристите коа ќе ги видат кантите „вау“...
Испод палме на обали мораСледно шо е?Засадивме петнајс корени каранфили?
Палми сакале да ставет, јас сум за карфијол да посадет, ќе си бериме за туршија да си стајме
То ти се викат иновативен дизајнЗш ми личат кантиве ко на полско WC...

Мене на канти за сирење и маслинки ми личетЗш ми личат кантиве ко на полско WC...