Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Одличен предлог! Да се избрќет од работа 200 сдсмовци шо ги имат вработaно онај дордукон. Ама после да не се јадет лајна оти немат работа.

Последно уредено:
Ме читаш шо пишам? Од ко дојде тој е пренатрупана општинана, значит плус вработувања од ко дојде тој и ќоро и сакато е примено. Кај спомнав јас сдсм или вмро? Зш го извртвиш муабетот? Сакал да признајш ти аљ не овај градоначалник е еден од најлошите досеа застанати на функција.

Не знам зш толку се плукат по Бакрачон? Шо очеквите да напрајт без пари, а со еден куп долгој наследени од неписменоно гојдо шо скапвит в затвор?
Ko se kandidirase vikase dek so pomos na centralnata vlast ke ostvaruvale pa nek im dajt centralnata vlast pomos da gi vratet dolgojte i da ostvarvet. Zs pognasen gradov nikoas ne bil. Alce mozit bese alcen ali si ja znaese rabotata, ovie neukive ak se kandidiraja za da se zalet samo deka ne ostajl predhodniot poubo nek si podneset ostavka uste utre.

Најкористена тактика во Македонија. Само префрлај одговорност на предходната власт, тие се криви за се.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
^ ^ ^ ^ ^
Brutus mode detected :cautious:

Ќе видиме кој ќе е крив ако е упорен снегов шо почна...

Последно уредено:
Не знам зш толку се плукат по Бакрачон? Шо очеквите да напрајт без пари, а со еден куп долгој наследени од неписменоно гојдо шо скапвит в затвор?

И Аце имаше блокирана сметка, ама јас не памтам дека беше олку мизерно. Види само зимава колку приватни бизниси се затворени. Сите го гласаа Бакрачов за конечно да имаме градоначалник од истата партија ко централна власт, зш цело време се препуцаваа нели. Ама изгледа од гла ни се мавна.

И Аце имаше блокирана сметка, ама јас не памтам дека беше олку мизерно. Види само зимава колку приватни бизниси се затворени. Сите го гласаа Бакрачов за конечно да имаме градоначалник од истата партија ко централна власт, зш цело време се препуцаваа нели. Ама изгледа од гла ни се мавна.

- Ко исклучија улично и во Билјанини салана ЕВН, викаа Аце не знам колку години не платил.А секогаш имаше струја

- Општина Охрид финансиер на РК Охрид во време на Петрески.Не се мешале политика и спорт.Сега претседател на РК Охрид е секретарот на Општина Охрид

- Кружни текој на Туристичка ко почнаа се убија од плукање.Сега тие истото го продолжвет.Иновација сто посто

- Зонското паркирање ќе е бесплатно после раскинување на штетните договори на Петрески.Yeah right

- Следно , плоштадите им засметаа.Не чинела фонтанана кај Крушевска Република (или не ги биват да зачистат одвреме навреме) ама слична таква ќе прает кај Мини Маркет.

- Трафики и други времени објекти.Ќе ги кревале сите без исклучок.Македонски просветители кај Брза Помош сите кренати.Од другана страна кај Мис сите стојат.А и една нова отворија рибарница пред некое време.Плус тие шо ги кренале пусто изгледат ко некој руски град во Кавказ

- И на крај врвното соопштение ко беа снегојте : Охрид никогаш не бил почист :bravobe:

А ние прости шо не забораваме некои работи...:kuracc:

Последно уредено:
- Ко исклучија улично и во Билјанини салана ЕВН, викаа Аце не знам колку години не платил.А секогаш имаше струја

- Кружни текој на Туристичка ко почнаа се убија од плукање.Сега тие истото го продолжвет.Иновација сто посто

- Зонското паркирање ќе е бесплатно после раскинување на штетните договори на Петрески.Yeah right

- Следно , плоштадите им засметаа.Не чинела фонтанана кај Крушевска Република (или не ги биват да зачистат одвреме навреме) ама слична таква ќе прает кај Мини Маркет.

- Трафики и други времени објекти.Ќе ги кревале сите без исклучок.Македонски просветители кај Брза Помош сите кренати.Од другана страна кај Мис сите стојат.А и една нова отворија рибарница пред некое време.Плус тие шо ги кренале пусто изгледат ко некој руски град во Кавказ

- И на крај врвното соопштение ко беа снегојте : Охрид никогаш не бил почист :bravobe:

А ние прости шо не забораваме некои работи...:kuracc:

За времени објекти од прва рака, сите ќе се кренет. Прво стигна решение на сите, па се бунеа, и стигна понуда од општина, да се откупит местото по неверојатна цена од 900 евра квадрат. Мммда. Од ко се одби понудата, си почнаа раздели па владеј. На сите им стигвет решенијата во различно време.

Таман снегот се исчисти пак врнит, недај боже да го наредит, кој ќе ги чекат еден месец да го исчистет.

Таман снегот се исчисти пак врнит, недај боже да го наредит, кој ќе чекат еден месец д̶а̶ ̶г̶о̶ ̶и̶с̶ч̶и̶с̶т̶е̶т̶. сонце

Попраено :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom