Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
abe najubo da se dogovorime nekoja nedela na primer i to na kafe primer :) da se vidime koi sme so sme i kolku sme. primer vo
Baron kaficon, (poeftino e go znam coeceto tamu ) objektiv ili kaj ce recete vie pa da se druzime
inace sabotite mi se rezervirani za izleguvanje po likvid duck i havana :)
Za ova nedela tesko ce bide posto site ce sme koj vamu koj tamu ipak praznici se ali bar idnata nedela mojme da se vidime bar za tie sto se ovdeka vo ohrid ne se skopje na fakultet.

Јас гласам за петок или сабота пошо сите ќе се дојдени од скопје... а во недела ручеци, глупости, не вервам сите да можат :)
А ти ако сакаш да идаш, мојш ваљда да одвојш саат-два од ликвид или дак :) секако денот имат 12 саати, мислам дека ако добро се организираш сегде ќе стигниш

Јас гласам за петок или сабота пошо сите ќе се дојдени од скопје... а во недела ручеци, глупости, не вервам сите да можат :)
А ти ако сакаш да идаш, мојш ваљда да одвојш саат-два од ликвид или дак :) секако денот имат 12 саати, мислам дека ако добро се организираш сегде ќе стигниш

за студенти и школарци имат 12 сати денот, за родители денот имат 25 сати :D

петок одговарат, неработен ден е

aj cetvrtok ako ima nekoj neka mi pise po pp :),
ako ne Petok eve neka e nakaj 19 00 satot vreme odbravme sega mesto ce se cekame kaj kliment spomenikot pa od tamu ce resime kaj da odime biva vaka :)
oti ako se cekame edno so drugi nema da se dogovorime nikogas ;), kolku sme tolku sme samo da se vidime koj sme :P
--- надополнето: 10 април 2012 во 16:29 ---
aj cetvrtok ako ima nekoj neka mi pise po pp :),
ako ne Petok eve neka e nakaj 19 00 satot vreme odbravme sega mesto ce se cekame kaj kliment spomenikot pa od tamu ce resime kaj da odime biva vaka :)
oti ako se cekame edno so drugi nema da se dogovorime nikogas ;), kolku sme tolku sme samo da se vidime koj sme :P

Охриѓани љубоморни, 365 цркви, а чудото пак во Скопје. :D

И јас сум од Окрид:D
Се гледаме впеток сатот е во 7 навечер , местото се подразбират.
Не си Охриѓанец, ак не се имаш чекано кај банкана.:icon_lol:

И јас сум од Окрид:D
Се гледаме впеток сатот е во 7 навечер , местото се подразбират.
Не си Охриѓанец, ак не се имаш чекано кај банкана.:icon_lol:

Е сеа кај банкана, ние шо не сме од тие краишта за џабе не ќе кружиме....Дајте кај споменикон :D

Е сеа кај банкана, ние шо не сме од тие краишта за џабе не ќе кружиме....Дајте кај споменикон :D
Плавата крф одамна се измеша , не ќе ви се потрошат нозете ако дојте до кај банкана.:D
Каде и да одлучите не е проблем за мене- ич не сум мрзлив, јас то го напишав улафазон:pos:

значи и да врнит и да грмит со чадори, петок :) сите кај споменикот во 19 00 сатот.
после следната собиранка ќе ги викаме и скопјанчиштана :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom