Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Охридсконо енЅеро такуѓере овде. Имат за денес распоожени за дружба?

Дај бе почекајте страдниве души да се вратиме од Скопје, не сте фер вака.....

Ги напишав тие шо ми текна во моментот... најчесто шо ги гледам на тема Охрид :)
Ајде сега, кој ќе се нафати да организира собиранка? :icon_lol:
И по можност да биде другава недела, сепак околу Велигден сите ќе сме Охрид отприлика, па саат два сите ваљда ќе имаме слободно време.

Ајде сега, кој ќе се нафати да организира собиранка? :icon_lol:
И по можност да биде другава недела, сепак околу Велигден сите ќе сме Охрид отприлика, па саат два сите ваљда ќе имаме слободно време.

A moment of silence...
Денојве нек си кажет кој кога идат од тоа скупјето, па ќе договориме негде-нешто. :)
Сега мислам дек е малце рано

Четврток петок сите би требело да се дојдени.... Јас за мене да си кажам дека четврток таму сум :D

Сакате со скари или онака на кафе? Ај четврток-петок да се пребројме, кој шо како.

Под претпоставка дека ќе е сончево и топло, имам идеја..
За да не комплицираме по кафичи, да се собериме на Сараиште и да си зејме пиво, чипс и кој шо сакат друго :)
И едноставно, и поискулирано за дружење, и поефтино пивото xD

Под претпоставка дека ќе е сончево и топло, имам идеја..
За да не комплицираме по кафичи, да се собериме на Сараиште и да си зејме пиво, чипс и кој шо сакат друго :)
И едноставно, и поискулирано за дружење, и поефтино пивото xD
http://www.weather2umbrella.com/mk/Временска-прогноза-Охрид/eta2/11/1432570/0/meteogram
нит ќе е сончево, нит ќе е топло за жал :mad:, ај ќе договориме нешто

abe najubo da se dogovorime nekoja nedela na primer i to na kafe primer :) da se vidime koi sme so sme i kolku sme. primer vo
Baron kaficon, (poeftino e go znam coeceto tamu ) objektiv ili kaj ce recete vie pa da se druzime
inace sabotite mi se rezervirani za izleguvanje po likvid duck i havana :)
Za ova nedela tesko ce bide posto site ce sme koj vamu koj tamu ipak praznici se ali bar idnata nedela mojme da se vidime bar za tie sto se ovdeka vo ohrid ne se skopje na fakultet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom