Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја година сум редовен посетител на градот и баш ми е супер таму.Ми одговара средината некако, али најубаво е при крајот на Август кога се расчистуваат туристите па се одмараш од народ и уживаш во мир покрај езеро и добри прошетки.

охрид е најбоље град во македонија преку лето секој да си помине лудо и незаборавно.... ноќниот живот во таму преку лето нема споредба со скопскиот во кој нема живо пиле за летните одмори,освен некој ако не сака да искача со својата сенка хе хе хе

Да, ама дој ти в Охрид во пролет, есен, зима, па ни со сенката не ќе си на улица.Никој ич не мрдат.

Да, ама дој ти в Охрид во пролет, есен, зима, па ни со сенката не ќе си на улица.Никој ич не мрдат.

Убо е и бо зима шо му фалит! Викенд, среда, четврток имат забави! Е сеа зависит каде ама сепак не толку лошо! А за на улица, шо ќе ти е:vozbud:

Убо е и бо зима шо му фалит! Викенд, среда, четврток имат забави! Е сеа зависит каде ама сепак не толку лошо! А за на улица, шо ќе ти е:vozbud:

Под улица се подразбираше надвор кј и да е, а мене не ми е толку убо сеа шо да прам.

Па сеа зависит друштво ова она, иначе и денска шема не е лошо, колку толку имат луѓе!

Добро, извини не ме карај (иронична сум да појаснам).Имат да, по тројца на плоштадон.

Eпа сеа ак сејте на клупа и да глеате шо луге врвет, то е!

Ко Зона на Самракот е море преку зима,не се лажите :pos:
Двајца без тројца на плоштад,живо пиле не мрдат

ne znam zosto ama mene ohrid pojke mi se svigat za vreme na zima, ednostavno coek moze da go slusne srceto, povikot na prirodata. Dusata mi se polni so spokoj, mir. vo magicen grad ziveeme ohrigani :)

Јас сум од охрид и многу е убаво покрај езерото:baeh:

Да затоплит малце времево и ќе имат појќе гужва јас мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom