Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој информации што се случи со детето што настрада пред 2 дена со точакок на туристичка (после кипер маркетот)? Никакво инфо нема по портали, само едно стори објавено на Охрид1.

Премногу крв имаше на ивичњакот од велосипедската патека. Во билтенот пишува дека удрил во запрено возило. Претпоставувам возел на улица а овој пред него закочил, па паднал многу лошо, директно на ивичњак...

Последно инфо имав вчера дека докторите не можеле да го запрат крварењето и бил во кома, па го пратиле во Карил во Скопје.
Како што разбрав дечкото е во тешка состојба, но е стабилен. На лекување е во Скопје

Како Охриѓанец и локал патриот, сум дал од себе све сите гости да се добредојдени исто. Англичани,Пољаци,Грци,Турци итн.. во мојава работа сум добивал многу пати пофалби и баш кога мислев дека лошите работи ги имаме искоренето како охриѓани, се погодија две млади девојки. Седам со двете девојки од Англија, и муабети бла бла фала ти за све ова она, и еднава ми викат фала ти камо сите да беа како тебе.. Молим и викам ?!
И почна да ми кажвит, во стар дел биле сместени, све океј, излегле на тераса на цигаре да запалат и нормално облекле патики пошо ладно е навечер, во моментот се погодила "газдарицата" или шо и да била постара жена им се изнавикала, 5 минути им се дерела, нормално не знаела англиски пошо била постара. Кутрите се преплашиле. Исто и во диско излегле негде да се повеселат, и таму имале слична дешавка.. Колку и да се трудиме сепак ке имат некој ко шо ке се понашаат како да сме 2006 а не 2026.
1006?
Автоматски споено мислење:

Еве оваква работа ни треба, да парираме

Screenshot from 2026-04-11 18-49-33.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom