Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Карпош Војвода е од Јане Сандански према Асном и ........Бистрица е од туристичка према Воска и грашница какво пробивање?
Прв градски ринг: Карпош Војвода ја сече Јане Сандански кон Даме Груев (постоечка ситуација), па се пробива во нас. Христо Узунов, ги сече Марко Нестороски и 7 Ноември кај Крст Џамија, потоа ја сече Абас Емин, и Охридска Бригада, па новопредвидената Пирин Планина и завршува со спој со Бистрица. Еве пак во прилог зумирани карти

Attachments

• ДУП 2.jpg
    ДУП 2.jpg
    491,2 KB · Прегледи: 11
  • ДУП 3.jpg
    ДУП 3.jpg
    453,8 KB · Прегледи: 11
Малце ги преценавте :D ^^Требит се то, и кружен кај молон, и обиколница -Железничка > Видобишта>под Бараки > Макпетрол за накај Св.Наум и шо уште не. Е сега да очеквиш све то да се реализират од луѓе шо најголем домет им е бекатонки да менвет, шо требит една година да средет 20 метри пат или не дај боже дрворед да засадет пошо очигледно ни за то не се способни , е онда тие наши очекувања ни се премногу неблагодарни и се равни на sci-fi филм сценарио

Железничка > Видобишта>под Бараки
Секогаш сум се прашвал како би изгледало то, после Стобекс и под Бараки треба да се праи експропријација на 60+ куќи а и нема баш место кај да се проширви

Појќе ми изгледа ко фантазија него реална идеја

Секогаш сум се прашвал како би изгледало то, после Стобекс и под Бараки треба да се праи експропријација на 60+ куќи а и нема баш место кај да се проширви

Појќе ми изгледа ко фантазија него реална идеја
Planot bese odamna a usvoen negde 2008-2009 ako ne se lazam, ako bese uste togas zapocnat so realizacija ke bea pomalce kuki i kade kade pomali troskovi. Gledano od denes ke zaklucis deka i to kako e potrebno da se realizirat toj proekt so cel razvoj i rast na Ohrid i da se rasteretit sobrajkaot osobeno na leto, za ovakov znacaen zafat ne e bitno dali se 60+ ili 120+ kuki za eksproprijacia ednostavno ke si se kompenziret vo nadomest od vrednosta na imotot, nemat da se nit prvi nit posledni

Planot bese odamna a usvoen negde 2008-2009 ako ne se lazam, ako bese uste togas zapocnat so realizacija ke bea pomalce kuki i kade kade pomali troskovi. Gledano od denes ke zaklucis deka i to kako e potrebno da se realizirat toj proekt so cel razvoj i rast na Ohrid i da se rasteretit sobrajkaot osobeno na leto, za ovakov znacaen zafat ne e bitno dali se 60+ ili 120+ kuki za eksproprijacia ednostavno ke si se kompenziret vo nadomest od vrednosta na imotot, nemat da se nit prvi nit posledni
Тие не может патон од Рамне до Макпетрол или мочанион процеп од Биљанини до под Бараки кај БејБунар шо е 70м да го напрает 35г па обиколница...:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom