Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли во Охрид некоја месара што имаат гратис печење месо, ако купиш од кај нив?
Во Скопје знам многу такви, ама во Охрид не сум приметил дали има.

Има ли во Охрид некоја месара што имаат гратис печење месо, ако купиш од кај нив?
Во Скопје знам многу такви, ама во Охрид не сум приметил дали има.
Месарите немет таква опција ама зато имаш скара на кило ..

Предлог за добра скара на кило?
Мар-Мар кај автобуска имаш , Даце кај гимназијата ти е ама неам јадено одамна од таму незнам сеа каква е ... Имат и едно ново кај крст-џамија отворено ама таму воопшто немам пробано . Мар-Мар е топ.

брука

брука
Ехее тој за компензација шо се влечкал по судој сеа ќе добиет и ново тендерче. :angel:

брука

Ц...недопирлив е...а штотуку помислив(ме) дека у „севернава„ биртија снемало корупција...

Ц...недопирлив е...а штотуку помислив(ме) дека у „севернава„ биртија снемало корупција...
Нажалост така е,судот е дувло на корумпирани ,судот се зарази од вирусот од коштапљерот шо беше пријател со еден министер / лажен патриот,кодош,шо ровареа заедно по чешка како некои преставници од фирми а таму кур топореа ,а на Козарите од охрид/струшкиот регион шо праеа дубари им наплаќаше колку сакаше и нормално беа недопирливи,а и денес е исто и дури полошо.

Искршен половина дрворед на „Туристичка“

Го наоѓаш ѓубрево. Прво го кршиш од ќотек. А откако ќе се рехабилитира во Костозглобна, во синџири го ставаш да ги засади дрворедите повторно. А додека ги сади, секој што поминува да го плукне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom