Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
9

Дали се и толку.
И да е со години броењево да издржит асфалтот, убо ќе е.
Си мислам дур го напрает другиот дел од Абас Емин првиов или ќе пропаднит асфалтор или ќе го ископет експертине од Проаква.

А Вевчанецон погоре уште се мислам како излегол од кола пред судон.Преку контејнер или преку живана ограда?
Kaj сакаш да се направи асфалтот за брзо време кога има повеќе надзорници отколку луѓе што работат... Од надзорите едниот со рацете в џеб, другиот со рацете скрстени на тилот, третиот се проѕева, четвртиот си прави муабет на телефон...

Komsijata mi se fali " gledas sto ti znaci NATO, odma ulicata ja asfaltiraa, Grujo neka lezit vo Budimpesta, nie kal ke gazime :facepalm:

Od izvori bliski do vlasta, vtoriot sloj ke go stavale koga ke sme vlezele vo EU:icon_mrgr:

P.S avtopatot Smokvica bese otvoren so cocek, dragi Kajganci ve pokanuvam da svrtime po eden valcer po povod prviot sloj na ulica Abas Emin:icon_mrgr:, koj sto so makotrpna rabota, so krv i pot ja vide svetlinata na denot

Не знам дали е сарказам, ама ако е сериозно , не е на арно за комшијата :D
Автоматски споено мислење:

Kaj сакаш да се направи асфалтот за брзо време кога има повеќе надзорници отколку луѓе што работат... Од надзорите едниот со рацете в џеб, другиот со рацете скрстени на тилот, третиот се проѕева, четвртиот си прави муабет на телефон...
Тука е најголем проблем.И тукс не се криви ни СДС ни ДПНЕ.Менталитетот не е од Заев или Мицкоски.
Очигледно ни одговарат чим така си прифаќаме.

Не знам дали е сарказам, ама ако е сериозно , не е на арно за комшијата :D

Не е сарказам, чиста вистина е.
Жена му можеш слободно да ја пцуеш, око не му трепнува, ама оди ЗЗ опцуј го, исто како око да си му извадил :icon_mrgr:За Лазе и за Костета кај да е и свеќа ќе почне да им пали:pos:

- „А бе да е жив и здрав Заев, да не беше тој, ваучер не ќе знаевте шо е“

Ако нашава е најотворена, си замислувам каква е последната на листа:masa:

„И јас сум Сашо Точко“ :pos:

Што се овие жалопојки бре:facepalm:
Го разрешиле директорот и ајде сега ќе кукаме и плачеме. Демек ако не е Точко ќе пропадне Центарот за јавно здравје. Срамота.
Од толку проблеми низ градов, уште разрешувањето на Точко остана, се друго е во ред:icon_mrgr:

„И јас сум Сашо Точко“ :pos:

Што се овие жалопојки бре:facepalm:
Го разрешиле директорот и ајде сега ќе кукаме и плачеме. Демек ако не е Точко ќе пропадне Центарот за јавно здравје. Срамота.
Од толку проблеми низ градов, уште разрешувањето на Точко остана, се друго е во ред:icon_mrgr:
А зошо е сменат? Искрено докторот кој ќе го заменува е многу добар, и како доктор и како човек, не знам зошто се крена толку фама.

А зошо е сменат? Искрено докторот кој ќе го заменува е многу добар, и како доктор и како човек, не знам зошто се крена толку фама.
Уште пред неколку месеци, беа објавени документи за превари шо ги праеле, за како давале 2к евра месечна плата на лица со основно и така се почна, иако биле 3ца вработени имале плати колку пола собрание, и најново правеле превари со корона тестови и не давање на фискална, а парите каде оделе, јасно ти е;)Поштени луѓе, на ниво како ни доликува:facepalm:

Уште пред неколку месеци, беа објавени документи за превари шо ги праеле, за како давале 2к евра месечна плата на лица со основно и така се почна, иако биле 3ца вработени имале плати колку пола собрание, и најново правеле превари со корона тестови и не давање на фискална, а парите каде оделе, јасно ти е;)Поштени луѓе, на ниво како ни доликува:facepalm:
За ова немав слушнато, мене ми сметаше што со месеци уназад се споделуваат слики од списоците и кој е позитивен, не може досега да не го најдоа кртот. Немаат 1000 вработени, 100 дали се дали не.

Сашо мајмунон имаше неколку статии за Точко, меѓу кои и оваа од летото. На глас се смеев.
https://ohridsky.com/2020/06/22/Јавна-замолница-до-г-дин-Сашо-Точков-да/
Моментално најмизерна држава сме.Со докази, со сомненија за голема проневера, го менуваат од позиција без никаква одговорност, без истражување шо се десило со парите .И кој ќе одговара за парите на граѓаните? Од државава парите сигурно не биле.И така од двете партии секоја година си лапаат пари без одговорност, а народот оставен да живее во мизерија.Трагедија тешка сме, и за смеење е работава:pos:

„Веќе втор ден сме во жалост. Веројатно никој не е свесен што ни се направи со разрешувањето на Сашо Точков од функцијата Директор на Центар за јавно здравје Охрид. Овој текст го пишуваме со преголема тага, гнев и револт. Со овој чин, во нас се скрши се во што ние верувавме, згасна нашиот ентузијазам, вербата во подобро утре. Пред себе имавме лидер со една цел: Охрид да биде подобро место за живеење, а денес Охрид е во тага! Сашо е вистински Човек, хуман, чесен, посветен, визионер, препознатлив и потврден од целата заедница. Како професионалец, секогаш на ниво на задачата. Како менаџер и лидер: никогаш не сме имале некој како него без штедење и без срам да учествува во секој процес и да помага на секоја позиција и на секој вработен. Се уште сме во шок, исфрлени од колосек и не сме сигурни дека некогаш ќе се вратиме на вистинскиот пат.“ - Извадок од жалопојките кон ликот и делото на Точко :icon_mrgr:

Леле мајко мила Охрид бил во тагаo_O, а јас пак чуди се од сабајле зошто немат вода.
Пази, втор ден биле во жалост, затоа што го разрешиле директорот. Па седнале да напишат состав на тема „Беседа кон директорот“. Така огорчени, со преголема тага, гнев и револт, неутешни, (чиниш умрел човекот) не сигурни дека некогаш ќе се врателе на вистинскиот патo_O аман те бреееееееее

Јас не сум видела некој да биде потресен до толкава мера заради директор. Директорската функција е минлива функција бре. Демек ако не е Точко Центарот за јавно здравје ќе пропадне, демек Сашо е незаменлив. Вакви срцепарателни говори, вакви епитети спрема директорот се ништо друго туку жал за дневниците, хонорарите и слично.

„Веќе втор ден сме во жалост. Веројатно никој не е свесен што ни се направи со разрешувањето на Сашо Точков од функцијата Директор на Центар за јавно здравје Охрид. Овој текст го пишуваме со преголема тага, гнев и револт. Со овој чин, во нас се скрши се во што ние верувавме, згасна нашиот ентузијазам, вербата во подобро утре. Пред себе имавме лидер со една цел: Охрид да биде подобро место за живеење, а денес Охрид е во тага! Сашо е вистински Човек, хуман, чесен, посветен, визионер, препознатлив и потврден од целата заедница. Како професионалец, секогаш на ниво на задачата. Како менаџер и лидер: никогаш не сме имале некој како него без штедење и без срам да учествува во секој процес и да помага на секоја позиција и на секој вработен. Се уште сме во шок, исфрлени од колосек и не сме сигурни дека некогаш ќе се вратиме на вистинскиот пат.“ - Извадок од жалопојките кон ликот и делото на Точко :icon_mrgr:

Леле мајко мила Охрид бил во тагаo_O, а јас пак чуди се од сабајле зошто немат вода.
Пази, втор ден биле во жалост, затоа што го разрешиле директорот. Па седнале да напишат состав на тема „Беседа кон директорот“. Така огорчени, со преголема тага, гнев и револт, неутешни, (чиниш умрел човекот) не сигурни дека некогаш ќе се врателе на вистинскиот патo_O аман те бреееееееее

Јас не сум видела некој да биде потресен до толкава мера заради директор. Директорската функција е минлива функција бре. Демек ако не е Точко Центарот за јавно здравје ќе пропадне, демек Сашо е незаменлив. Вакви срцепарателни говори, вакви епитети спрема директорот се ништо друго туку жал за дневниците, хонорарите и слично.
Не гледам друга причина освен сите да имале аир од парите делени под маса :D Овај Точко е вечито на функција, од ко знам за себе се мотат по вакви некој позиции кај шо не изгледат дека имаш работа, а земаш плата.

Како не им е вака жал на вработените шо секојдневно пуштет списоци на заразени ко да се делет боној на вибер... Лика и прилика на нашето општество.

Превара невидена испадна Точко и тие од Црвен Крст, на кои им отворија служба за спасување на планини(!?).

Оломнани им дадоа џип за службата, од некоја асална држава, една недела не помина едно бате што работи таму почна да си го користи за сопствени потреби, секој ден низ маркети со жената и детето, на кафиња мафиња... :D

Не гледам друга причина освен сите да имале аир од парите делени под маса :D Овај Точко е вечито на функција, од ко знам за себе се мотат по вакви некој позиции кај шо не изгледат дека имаш работа, а земаш плата.

Како не им е вака жал на вработените шо секојдневно пуштет списоци на заразени ко да се делет боној на вибер... Лика и прилика на нашето општество.
Искрено мило ми е што го разрешија :icon_mrgr:крајно антипатичен, антихаризматичен лик. Покрај Центар за јавно здравје се плетка и во Црвен Крст, па меша прсти и во Бреинобреин (или како се вика) таа школата за логика и математика, па во таа спасителна служба дрн, дрн јариња. Аман веќе, кај сврти се Точко.
Ова трескањево од вработениве ми е смешно, Охрид бил завиен во црно:pos:за грев

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom