A
Avenger99
Гостин
Јадан ти.. Нормално дека на моја одговорност ти го поланам телефонот него на чива? Ако случајно некој друг тука го мафнит телефонот чива кривица ќе е ?Друже кои ти се овие празни муабети бе
Зошто на негова одговорност го полнел телефонот, па затоа ќе ми наплаќал 30 денари или колку и да биле таму
Еве да речеме дека си у право, ја ти плаќам еве да речеме 100 денари за полнење на да речеме мојот телефон од 40.000, зошто нели на твоја одговорност. И доаѓам после 15 минути телефонот ми го нема, или да речеме не знам нешто се случило со струјата и хипотетички телефонот не ми работи. И шо праиме тогаш, ќе ми дадеш 40.000 дека сум ти платил 100 денари за на твоја одговорност да биде?
Или наплаќале зошто им може им требал штекерот за друго, ама еве зошто мене ќе ми го отстапат, па морало да се компензира
Гарант некој ќе го исклучи фрижидерот за сладоледи да речеме или може шпоретот ќе го изгасат, за мене да ми даде саат време да го полнам телефонот
И која црна услуга ми ја даваш ти мене бе?
Како тоа штекер по дифолт што го имаш е услуга ?
Ај оваа година неспреми ве фати коронава, ама од догодина се надевам по тоа кафичите ќе воведете ваучери за вифи, 15 минути, 50 денари. Па некој се мачел да се јавува по оператори, па да договара да му дојдат да му поврзат кабли, па рутери за вифи треба да се купат, па тие рутери треба ли некој да ги монтира ?
Годината после тоа, сакаш у кафич на кафе навечер да седиш на светло, нема проблем, 20 денари за 1 саат да ја пуштам сијалицата, па тоа некој се мачел струја да носи таму, па фасонки, па сијалици, а па лустерите со колку труд, љубов и внимание се бирани, мора тоа да се наплати
Штета Грујо си отиде и одамна не се пуштени клиповиве, па троа сте ги заборавиле
И од што сте така умислени дека сте бог и батина у туризмот и дека сте рај на земјата, затоа сите у Скопје доаѓате да работите, а градот до лани ви беше полн само за август и за Нова година...
Имаше случка кај паткана пред некоја година, 2 дечки остаја еден телефон на полнење и некој од тие двајца дојде и го зеде, па после првиот си го бараше телефонот а шанкеров му викат, му го дадов телефонот на другар ти. Настана фрка, полиција ќе викнам ми го немат телефонот итн итн..
И намали со хејтов и глупостиве, ко ќе научиш дека секоја услува во светов си се плаќат тогаш смеј се ко зелен.
Автоматски споено мислење:
Среди го малу дијалектов, ептен глупо звучиш.Абе бир не сфашташ,таква убаина немат на друго место во светот,башка и погледот вредит,се то се наплашчат сегде во свет.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено од модератор: