Охрид

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Ќе си јајте во Феникс, ем вкусно ем ефтино.:smir:

T

the Carpenter

Гостин
Aко некој идет во Охрид за оптегвење скари и други глупости што мојш да ги прајш и в ходник дома само ако сакаш, значи е нетокму. Охрид не е крив за таквите.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Ке заборавев нешо :) -Во Кинг бурекџилницата шо е на Јане Сандански работи la-loca и тоа треќа смена :) па навалете народе :P

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Иве, убаво ти се насмеа Џимеј. Вистина е дека лажат 90% но тоа не е само во Охрид. Во цела Македонија и пошироко. А во Јарец во Косел не сум јадел но досега не сум чул некој да рече дека не е добро. Сите го фалат.
А најубава скара (и не само скара и друго јадејне) сум јадел во Македонска Куќа во Прилеп.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
да,идиме во Охрид на кифли......секако за скара пари се нема...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.577
Иве, убаво ти се насмеа Џимеј. Вистина е дека лажат 90% но тоа не е само во Охрид. Во цела Македонија и пошироко. А во Јарец во Косел не сум јадел но досега не сум чул некој да рече дека не е добро. Сите го фалат.
А најубава скара (и не само скара и друго јадејне) сум јадел во Македонска Куќа во Прилеп.
Леле ме погоди, уште го осеќам вкусот на плескавицата што ја јадев во 8мо одделение :)

Иначе го знам Охрид многу добро, али имињава од сендвичариве не ги знам баш, а и улициве како ги пишувате ко да сме родени таму. Дај некој нека стави мапа и нека ги обележи сендвичарите кои вредат :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Другари се гледаме низ охрид :) .Иначе проверен рецепт -Џез 'н' блуз па хавана :)(ова за после 2 A.M.)

I

IBIZA SOUND

Гостин
pretezno jadam vo pink panter koga sum vo ohrid

P.S.a inaku bas ke odam da jadam vo king buregdzilnicata da ja vidam la loca :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Само шо се вратив од дискотека парк ,многу добра атмосфера за вторник, само пазите таксистите да не ве орепаат на враќање ;)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Сега сите шо ќе одат Охрид од форумов ќе јадат во Кинг буреГџилницата :pos:

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Вчера јадев тост од Пинк Пантер и беше многу убав ама доста го смалиле бе шо е она :toe: ...

Kajgana Shop

На врв Bottom