Овошни јогуртчиња

• Креатор на темата Креатор на темата Srcee
  • Време на започнување Време на започнување
3793.jpg

Колку време му се спремам да го пробам али никако да купам иначе ги имам пробано од Dukat стварно се убави :)
Немој да го купуваш, како јогурт со шеќер и степ е, многу го имаат расипано. Порано јогобела беа многу вкусни, сега се никакви.

Немој да го купуваш, како јогурт со шеќер и степ е, многу го имаат расипано. Порано јогобела беа многу вкусни, сега се никакви.

:LOL: Де бе до толку ли е лошо а баш кога ја видов темава викам утре у продавница ке идам ке земам сигурно:(

Знае некој рецепт за да си направам дома?
Несакам да купувам, ептен малце има во тоа чашките, за во забот да ти остане.:cautious:

Несакам да купувам, ептен малце има во тоа чашките, за во забот да ти остане.:cautious:

Па земаш обичен јогурт! Само провери некој лајт, и да не е премногу кисел! Измати овошје, додади јогурт и шеќер по желба! На крај исецкај друго овошје, загнети ги во јогуртот....и лапај! :icon_lol:

Проста работа
Купи си кислело млеко,овошје од пазар,малце шеќер,малце матење и етети овошен јогурт.
Барем знаеш дека си ствил природно овошје,а не прехрамбени бои и вештачки вкусови.
Да си немаш гајле за ништо

Проста работа
Купи си кислело млеко,овошје од пазар,малце шеќер,малце матење и етети овошен јогурт.
Барем знаеш дека си ствил природно овошје,а не прехрамбени бои и вештачки вкусови.
Да си немаш гајле за ништо
можиш да си купиш и житарки со суво овошје внатре да ги измешаш со јогурт....

Епа па ти сега малку се оние малите чашки од 150-200гр земи си од 1000гр 55 ден се. :)

На овие горештини само овошен јогурт, чоколадно млеко ( моја кравица од 1л :P ) пудинг и сладолед......Мммммммммммм.........

Девојчето ме зарази со овошниве јогуртчиња... Си земам комплетче, 4 :)

Си јадам од праска сега еден, имам уште три; од јаготки и шумско овошје. И многу ми се убави. На дукат и фреска се највкусни, ммм.. :X3:

овошни јогуртчиња или овошна павлака обожавам тоа би јадел секој ден еднаш изедов пет канти од тие големите овошна павлака и тоа од ананас највише ми се свиѓаат.

Со мешано овошје и со лешници не ми текнува сега како се викаше во КАМ го има.

не сум љубител на овошни јогурти.....еднаш се зезнав, поминат рок било......мајката ми се расплачи.
една колешка на работа нашла некој рецепт. Обично јогуртче, а во него ставаше мелен сончоглед..нешо така...незнам за шо и служеше :)

Oбично ги јадам од Дукат... комплет од 4 за 5 минути :D

Најјако ми е со вкус на бисквити некој
jogurt+serduszko01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom